PrimaПеред ... 3139404142435191 ... ОстаннєUltima
Результати від 401 до 410 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Вибачте, хлопці, але, дивлячись на трохи карти mjet я бачив, що міф, 90 к.с., має карту педаль відрізняється від тієї, що гран-прі 90 к.с. може бути у цьому, що отвір під 2000 оборотів, відчуває себе набагато менше, тому що тоді інші відмінності в карту не бачу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Вибачте, хлопці, але, дивлячись на трохи карти mjet я бачив, що міф, 90 к.с., має карту педаль відрізняється від тієї, що гран-прі 90 к.с. може бути у цьому, що отвір під 2000 оборотів, відчуває себе набагато менше, тому що тоді інші відмінності в карту не бачу
    S?, поєднавши карти педаль c'? різниця 30-40% на користь міфу на низьких обертах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Ви можете снд??
    безумовно, співтовариство appezzerebbe...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    насправді мені це довелося їздити міф орі і дуже лінійний надання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Якийсь міф?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Хлопці, а хтось намагався зробити карту повідомлено, залишаючи час вприскування орі? Карту часів працює до 65mm3, а решта-до 45. Потрібно масштабувати осі всі криві c'? IQ, чи тільки деякі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Річард, ти знаєш, як піднятися осей ? Тому що по мені краще рішення, і як ви говорите

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Я намагався змінити вісь IQ заздалегідь, додавши 55mm3 і 65mm3. Також вісь prex rail. Ви повинні зрозуміти, якщо ви scalarli всі або тільки деякі, отримати їх всі ? важка робота.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я не можу зрозуміти, як я конфліктах, щоб, наприклад, тому що " ми хотів би я спробувати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Звичайно! Але я не впевнений на 100% ? краще почекати думку, хто більше? експерт.
    У разі, якщо карту заздалегідь, я помітив, що перші 4 криві IQ (0 мм3, 4,6,8) ідентичні, отже, я піднявся по всій карті і вісь 2 step, отримавши cos? 2 криві після 45mm3. де я поставив значення заздалегідь, щоб 55mm3 і 65mm3. Я сподіваюся бути в змозі порозумітися.

PrimaПеред ... 3139404142435191 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •