Сторінка 10 з 12 PrimaПеред ... 89101112 ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 115

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    та я думаю, що ви легко ....

? ... не говорив про спортивні автомобілі ??? краще mazda mx-5, то
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:26

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Найкрасивіші fiat...і черги швидко...шкода тільки, двигун піддається трохи тюнінг

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    красива elise...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    красива elise...
    Коробочка твір мистецтва. Elise пі? ;-) ціна, використовував prezzo_barchetta : prezzo_elise= 1 : 10
    Востаннє редагувалось artone; до 14-02-2014 10:42

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    але я не сказав це..... я сказав, що не існує ідеальний автомобіль для молодих людей .
    як не існує ідеальний автомобіль для молодих людей.

хтось выст? кабріолет, хтось coup?, хтось повний привід........ просто не існує, ідеальний автомобіль, незалежно від вікової et? !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    порівнювати автомобіль побудований на днище точки (зі схемою підвіски (їх похідні), наприклад, з алюмінієвої рами і чотирьох чотирикутників високі регульована підвіска, може бути ? трохи ризиковано

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    можливо, ТРОХИ .... хахаха

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав artone Visualizza Messaggio
    Коробочка твір мистецтва. Elise пі? ;-) ціна, використовував prezzo_barchetta : prezzo_elise= 1 : 10
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    порівнювати автомобіль побудований на днище точки (зі схемою підвіски (їх похідні), наприклад, з алюмінієвої рами і чотирьох чотирикутників високі регульована підвіска, може бути ? трохи ризиковано
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    можливо, ТРОХИ .... хахаха
    насправді це було не порівняння, вони одна в іншу, як для ціни 1:10 :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Вибачте мене, так ? обговорення старої, я хотів би бачити "p"? вас, як ви думаєте...
    Кажу вам, моє, я, як автомобілі весело відходів апріорі всі нові автомобілі...
    Мені здається, що в нових автомобілях ви шукаєте, збивають їх кількість настільки ж високим попитом серед молодих... РЕЗЮМЕ...
    C'? поспішайте робити автомобіль з-й? велика кількість коней...

Але тоді оздоблення/шасі/вага/гальма/продуктивність на трасі, мені здається, regrediti...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Пік потужності і збільшення крутного моменту (хоча і в меншій випадку) ? х потреба в маркетингу, а в тому, що машини, ніж 10 років тому, важать+, так як вони повинні витримати краш-тест, sa що вони, маси не погашені саме х, як колеса...
    наприклад, можливо, абсурдно:
    1990 загартування 2000 benza близько 1200кг шини 185/60 14 (115cv)
    2005 Kia Rio 1500 крд 110cv (дизель) 185/65 14 (машина більш низької категорії з колеса + велика, навіть якщо додаток, здається, що велосипед)
    2014 Fiat Grande punto 1.3d (86cv) 185/65 15 (машина розмірі категорії, що й вище, але з колесами + ще більші).

X цієї сили, що зростають, але часто ми бачимо, що vel max, так і для розрядників в ecu (рідко в деяких випадках), так і x містять палива, ми, як правило, один курс досить довго, з останньої доповіді, і прискорень, часто протягом багатьох років, не ? бачив, до збільшення стільки, що включає в себе машини, скажімо, в іншому все довелося до збільшення загальної маси машини... за винятком екстремальних речі з paperoni....
    Востаннє редагувалось Cristiano75; 02-06-2014 до 22:58 Причина: помилка digitura

Сторінка 10 з 12 PrimaПеред ... 89101112 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •