та я думаю, що ви легко ....
? ... не говорив про спортивні автомобілі ???краще mazda mx-5, то
![]()
та я думаю, що ви легко ....
? ... не говорив про спортивні автомобілі ???краще mazda mx-5, то
![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:26
Найкрасивіші fiat...і черги швидко...шкода тільки, двигун піддається трохи тюнінг
красива elise...
![]()
але я не сказав це..... я сказав, що не існує ідеальний автомобіль для молодих людей .
як не існує ідеальний автомобіль для молодих людей.
хтось выст? кабріолет, хтось coup?, хтось повний привід........ просто не існує, ідеальний автомобіль, незалежно від вікової et? !![]()
порівнювати автомобіль побудований на днище точки (зі схемою підвіски (їх похідні), наприклад, з алюмінієвої рами і чотирьох чотирикутників високі регульована підвіска, може бути ? трохи ризиковано![]()
Вибачте мене, так ? обговорення старої, я хотів би бачити "p"? вас, як ви думаєте...
Кажу вам, моє, я, як автомобілі весело відходів апріорі всі нові автомобілі...
Мені здається, що в нових автомобілях ви шукаєте, збивають їх кількість настільки ж високим попитом серед молодих... РЕЗЮМЕ...
C'? поспішайте робити автомобіль з-й? велика кількість коней...
Але тоді оздоблення/шасі/вага/гальма/продуктивність на трасі, мені здається, regrediti...
Пік потужності і збільшення крутного моменту (хоча і в меншій випадку) ? х потреба в маркетингу, а в тому, що машини, ніж 10 років тому, важать+, так як вони повинні витримати краш-тест, sa що вони, маси не погашені саме х, як колеса...
наприклад, можливо, абсурдно:
1990 загартування 2000 benza близько 1200кг шини 185/60 14 (115cv)
2005 Kia Rio 1500 крд 110cv (дизель) 185/65 14 (машина більш низької категорії з колеса + велика, навіть якщо додаток, здається, що велосипед)
2014 Fiat Grande punto 1.3d (86cv) 185/65 15 (машина розмірі категорії, що й вище, але з колесами + ще більші).
X цієї сили, що зростають, але часто ми бачимо, що vel max, так і для розрядників в ecu (рідко в деяких випадках), так і x містять палива, ми, як правило, один курс досить довго, з останньої доповіді, і прискорень, часто протягом багатьох років, не ? бачив, до збільшення стільки, що включає в себе машини, скажімо, в іншому все довелося до збільшення загальної маси машини... за винятком екстремальних речі з paperoni....
Востаннє редагувалось Cristiano75; 02-06-2014 до 22:58 Причина: помилка digitura