Мова зачіпає багато, навіть мене!
Не знаю, як воно на edc16, але на edc15 (Завжди мінлива геометрія) є карти overboost редаговані, ви могли б змінити, щоб залишити турбо завжди під тиском, і, очевидно, також коректувати карти, turbo, чому? тримати тиск завжди висока. Тоді є також інші фактори, які дають відставання, rail наприклад, коли decelerate падає з тиском, і підйомники, не ? знімок, так і з тиском, високими навіть для низьких навантаженнях/обертах зменшується ще більше відставання.
Коли зроблені ці зміни? слід коригувати авансові платежі, чому? умови роботи змінилися, pi? тиск турбо = реакції pi? швидко, pi? тиску в рампі = велика дизельного палива в найкоротші терміни, то ви повинні трохи затримати з системою уприскування палива. На скільки затримати ? таємниця, і я не знаю, як її вирахувати.
Тоді, можливо, ви могли б internvenire на картах лямбда дати згоду кинути дизель навіть з AFR жиру, від золота працює з AFR-17, але відносини стехиометрической і трохи менше 15, навіть якщо турбо не ? в м'яч ви можете так само надати дизель, отримуючи продуктивності, чому? повітря, ce n'? раніше в достатку!
Крім того, що сказав, однак я не думаю, ви могли б змінити авансові платежі у відповідності з тим, що там знаходиться розгоні або на випуск, або є карти, які здатні сказати?
Якщо ні, ви можете? завжди діємо механічно... Але якщо c'? спосіб зробити це на карту ? краще