ок, спасибі я відчуваю машини на дорозі ..
ок, спасибі я відчуваю машини на дорозі ..
ви ecusafe працює на цих ecu, супер, випробувано....
машина йде добре, і, чесно кажучи, я не бачу великої різниці між вихідним файлом і без жиру з egr закритий, а то не знайшов у мережі .. тільки попереджаю, цієї дивної вібрації ( зразок свисту ) з розряду .. а якщо турбіна почне обертатися відразу ..
тоді, як вже сказали колеги, всі наші помилки читання/scritura нормальні,що стосується файлу знайшов в мережі, але як ви можете довіряти, що ви не знаєте? принаймні пошти орі і мод тут і ми вам даємо-то думку, якщо потім ви відчуваєте, як добре, спробуйте його, але зробити це так, без якого-небудь думки і божевільні.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
він поклав пару сторінок назад, і я прокоментував я. Цей файл, крім декількох карт, гідних, на мій погляд ? повтор, чому? не ? добре
добрий день .. ви ? пару сторінок позаду кричи, а то не знайшов у мережі .. тепер я можу підтвердити, шипіння ? турбо починає обертатися, як тільки ставлю себе в русі .. не повинно стояти на місці, і що? почати поворот 900 / 1000 об.?? я поклав його назад у орі не з'? різниця в прибутковості між 2 файлу .. доведено, лише зйомки не в ділянці, але на ділянці я не дбаю, я не повинен бігти мені потрібно для зйомки підйоми ..
я повторю те, що я вже сказав не ризикувати знімати з карти знайдені в мережі зроблені не знає, від кого.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
це нормально, але buttace очей експерта, як тільки ви дивитеся, якщо для турбо ? звичайні запуститися відразу чи ні ?? .. цей файл також busted може бути, але ? єдиний диск, який я знайшов ..
я не msport, і я не свій досвід, але я повернуся, щоб повторити те, що я сказав на 3 стор.
використовувати цей файл означає зіпсувати ваш автомобіль.у частині часу уприскування, що, на мій погляд, є поліпшення, але все одно йдуть добре, решта ? все неправильно
тиск в магістралі rail ? була збільшена 120бар, в деяких місцях до 1600 a 1728bar... турбо не говоримо про них, все зовсім не так
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ні, дякую я поставив у орі не хочу ризикувати .. Мені потрібно його диск або, принаймні-адреси, щоб почати розуміти щось .. спасибі тим, хто зможе мені допомогти ..