той же питання на орі і на k-tag скажімо, проблеми немає ? aliantech, що вирішив так.........
той же питання на орі і на k-tag скажімо, проблеми немає ? aliantech, що вирішив так.........
вам потрібно завантажити офіційну програму то ворота і reistalli ваша проблема вирішена
пам'ятаю, що я клон, я не знаю, де я можу завантажити офіційну програму
Хлопці, я пробував навіть з точки 1.2 16v, але нічого, я d? все та ж помилка... що я помиляюся? я атаки на пк, usb-кабель, що йде в kess, і kess атаки, кабель obd і просто. забув що? маленький роз'єм, що c'? додається кабель obd вливати де-то, типу, в маси?
що edc ми говоримо за точки я не знаю, якщо ви робите inseriale, можливо, доведеться поставити в boot не всі роблять в бд....
на точки не ? один EDC, точки ? 1.2 fire, а потім бензин.
проблема ? що ж, помилка "будильник" / будильник мені d? як з EDC16 bravo 1.6, як на місці, так ? помилка, що добре чи погано, я думаю, мені вийти? завжди. або я помиляюся, я щось або c'? щось ще, що не йде. ідеї?
як я можу покласти його в boot?
Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 20:42
вибачте, але ecu ви читали цей дзвінок я не зовсім зрозумів, якщо не назад edc 16, або нічого, коли його колеги подивитися tensioen машини дивитися, що якщо напруга ? низький не підключається, і я скажу навіть підключити блок живлення, акумулятор, перш ніж читати і писати kess ? дуже податкова на це......
зверніться, хто вам продав toll, можливо, вирішити..........