Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: Першу карту Bosch M 3.8.2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Не, мені здається, саме говорити, щоб підняти очки в мапо.
    Нічого mape значень у точках comme з ecm, значення в карті ".*", "мг", "градуси", "нм", etc, etc.
    І, щоб зробити buoba nappatura, ви повинні знати, que ви заміни отримаєте.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Большуще спасибі !!
    І вітаю нік!! Дуже добре!!! Хоча я думаю, що ви вже? дізнався багато здається!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Я думаю, що реальні значення, ви могли б отримати з рівняння кепські, якщо 150=0,60:230=X або щось потрібне?
    Однак, якщо ми оцінюємо ті приросту у відсотках має бути більше? легко! Якщо 100% збільшення тиску має подвоїтися! Правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Хороший giornooo!!!

Riesumo цю тему, чому? нарешті, беру в руки аргумент, навіть якщо фінансів не вистачає я намагаюся в рівній мірі...

Повертаючись до доказу карту, як я можу вирішити контрольну суму??? залежить від програмного забезпечення, чи не так?

Я ще раз дякую вам, більше читаю в 3d у форумі-й? я ціную це!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Нічого не робити... шановний користувач просвітив мене про проблеми карті, точки ? не знаю, як діяти, на заздалегідь спеціально... Cio? як ? чим затримала його, я зрозумів, читаючи mane, як діяти на поворотах, і, як і підказує, як підвищити рівень, але скільки і які саме не знаю...
    Також обмежувач тиску (я думаю, він мав на увазі) не працював у драйвері ecm не знаю, де його знайти... Winols має damos німецькою мовою, так що я в глухому куті...

Якщо ви можете мені допомогти, було б здорово, і спробує? протиставити!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав andreagtr Visualizza Messaggio
    Нічого не робити... шановний користувач просвітив мене про проблеми карті, точки ? не знаю, як діяти, на заздалегідь спеціально... Cio? як ? чим затримала його, я зрозумів, читаючи mane, як діяти на поворотах, і, як і підказує, як підвищити рівень, але скільки і які саме не знаю...
    Також обмежувач тиску (я думаю, він мав на увазі) не працював у драйвері ecm не знаю, де його знайти... Winols має damos німецькою мовою, так що я в глухому куті...

Якщо ви можете мені допомогти, було б здорово, і спробує? протиставити!
    на цьому двигуні при повному навантаженні у разі збільшення тиску турбо я беру заздалегідь,в іншому випадку слід бити. не перестарайтеся з тиском,і перевірте за допомогою діагностики навуглерожування. привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Дякую тобі за допомогу, я тепер я механічно підняв тиск до 1, і навуглерожування при повній мені залишається жирної, я хотів би знати, в результаті чого тиск від 0,6 походження 1/1.2 скільки балів відкласти заздалегідь!
    І якщо c'? метод правило або її розрахунку в залежності від тиску...

Спасибі величезне!

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •