Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 59
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99

Змінити повідомлення привітання strumenttazione Ducati Hypermotard

Привіт всім, у мене також mpps v13-v12 не пам'ятаю, що від того, що я читав, слід використовувати, щоб прочитати весь ебу marelli мого мотоцикла.
    Як перший крок, завжди ? можливо, і не вимагає багато знань, я хотів би дізнатися, як змінити повідомлення привітання, яке буде показано на панелі приладів. Це повідомлення я вважаю, що підключений до ЕБУ, чому? коли оновлення вихлопу Termignoni, які, в набір також ЕКЮ, повідомлення на картину ? змінилося. У цьому зв'язку я хотів зрозуміти qualkosina в pi?.

Якщо c'? - довідка або документ, що я можу читати, щоб почати розбиратися, на читання запису різання файлів, який добре буде!

Велике спасибі всім.

Хорошу роботу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    ? можете прочитати карту і знайти вітальне повідомлення, що є зараз.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Спасибі, sar? перше, що зробити?, cio? читати мою карту Ducati Performance і поділитися нею з вами!

У той час як випробувати себе у читанні, шукав будь-яку карту для hyper, щоб спробувати зрозуміти щось, типу секторів, на якому знаходиться напис...

Але коли я не прав, щоб завантажити її на форум, і навколо мені не знайти.

Citazione Спочатку Написав biela Visualizza Messaggio
    ? можете прочитати карту і знайти вітальне повідомлення, що є зараз.

З повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав Dirdan Visualizza Messaggio
    У той час як випробувати себе у читанні, шукав будь-яку карту для hyper, щоб спробувати зрозуміти щось, типу секторів, на якому знаходиться напис...
    Враховуючи, що я не експерт, щоб знайти та змінити напис, я знаю, що ви можете використовувати шістнадцятковий редактор, щоб відкрити і вивчити вихідний файл (типу HxD)? якщо перейти до зміни ви повинні бути обережні, щоб переконатися, що новий файл має той же розмір, що й оригінал (повинен бути 320 KB) і, крім того, ви повинні бути обережні, контрольна сума!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Спасибі, теж цього хотів, задавалися питанням, як він веде себе в млн. пакетів в секунду для запису та контрольної суми, що я читав в мережі, що, принаймні, для ECU ducati не повинно бути проблем, але хотілося б ваших думок!
    Я сподіваюся, що у вихідні ви могли прочитати мій ECU DP і почати spulciarla, щоб побачити, де знаходиться цей напис!

Citazione Спочатку Написав maximumwarp Visualizza Messaggio
    Враховуючи, що я не експерт, щоб знайти та змінити напис, я знаю, що ви можете використовувати шістнадцятковий редактор, щоб відкрити і вивчити вихідний файл (типу HxD)? якщо перейти до зміни ви повинні бути обережні, щоб переконатися, що новий файл має той же розмір, що й оригінал (повинен бути 320 KB) і, крім того, ви повинні бути обережні, контрольна сума!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Якщо зробити "тільки для читання" і потім ви хочете переписати картку вам не потрібно робити ніяких сум. В sw ви dir? це не є проблеми.
    Між тим, читати файли, але робить увагу, чому? це займає приблизно більше 15 хвилин, тому або ти в школі або, якщо читати на мотоциклі, переконайтеся, що у вас достатньо часу, щоб стабільність? і заряду батареї.
    Пошкодження не робити, якщо під час фази читання карти, якщо ви mendo напруга, в розпал читання (запису, замість нього можна зробити)? не ? приємним і ? завжди краще уникнути.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Написано, файли з 320кб ліжко з MPPS, шукає навколо за адресою 4C130. Максимум 15 digit... я контрольну на Marelli/Ducati той корекція завжди і не у мене ніколи не було проблем. Я навіть не буду намагатися робити без, навіть не ризик, щоб спробувати!!

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Звичайно, ви cks кожен раз змінюєте карту? Я сказала, що ? необхідно зробити cks в тих випадках, де закони карту від блоку управління, а потім записати на інший ебу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Написано, файли з 320кб ліжко з MPPS, шукає навколо за адресою 4C130. Максимум 15 digit... я контрольну на Marelli/Ducati той корекція завжди і не у мене ніколи не було проблем. Я навіть не буду намагатися робити без, навіть не ризик, щоб спробувати!!

M999
    Як потрібно зробити, щоб перевірити і виправити контрольну суму?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Звичайно, ви cks кожен раз змінюєте карту? Я сказала, що ? необхідно зробити cks в тих випадках, де закони карту від блоку управління, а потім записати на інший ебу.
    Очевидно, ви, якщо я читаю і пишу цей файл не потрібно, якщо я міняю корекція контрольної суми.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •