я x після цього у мене не було проблем теж? я чув, що не було добре,
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Красивий ? що послідовний змушує мене робити все, edc 16c35 edc 17 Cp etc... Але banalissima edc 15 немає
у мене теж були проблеми з 2 edc 15, відповідно, audi a3 і a4 я півень клон vers. 48 і я вже? змінилося опір, що оригінал був від 10 khom, з 3,9 khom, потім я змінив ще 2 опору, за упп? жовтий і працював, a4 я також написано? я не знаю, якщо також відноситься і до вашої версії, пошук qu? знати значення опорів http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1391261510
Спасибі за інформацію, після дивлюся на посилання, які ви мені надіслали.
Я натиснув на посилання, але це не робить мене відобразити сторінку каже що я не права, вна... не могли б Ви сказати мені, які резистори замінити? Один curiosit?, ти v48, мій я ? була продана, як v51, коли я відкриваю програми, мені здається 084, ? 48 або 51?
Однак, сьогодні я замовив v53, перший я відклав його назад, чому? не читав, добре, kline, то згодом я дізнався, що досить було замінити резисторів, прямо зараз я повинен прибути нова модель вільна від цього недоліку.
Востаннє редагувалось leandro89; 25-02-2014 до 18:05
привіт резистори чотири messe за упп? жовтий, починаючи з 15-контактний роз'єм
п?1 470 hom
п?2 1500 hom
п?3 270 hom
п?4 1000 hom
084 або 048 або 51 може бути, я все ж думаю, що там пишуть, що хочуть, в будь-якому випадку, якщо ви замовили 53 не слід мати більше? потрібно поміняти резистори, принаймні, я сподіваюся, чому? то я не я
Значення, які ти вказав мені ті, які в даний час монтує програміст або значення опорів, що вам треба? sostitu?re?
Однак, заздалегідь дякую за інформацію
Перебуваєте все на відмінно qu?: http://www.professionalchiptuning.ne...2-ver-52-3-led У всякому разі ті, що ви перерахували сіско є значення опорів, що потрібно зробити. Бачив мої переживання, перевірте за допомогою тестера опору за упп? жовтий навіть без відключення. Якщо є gi? правильне значення не їх потрібно замінити. solitemante вирішує змінюється тільки від 10 khom, з 3,9 khom, що ? зліва від rel? жовтий трохи більше? вгору.![]()
Від матвія
На даний момент дякую, тепер я збираюся зняти Півник і будете бачити?
Я перевірив резистори від тебе, викладеними, ті, які я монтую, все правильно, між тим, просто, щоб я хочу поміняти кварц з якістю? краще
у мене є p? складнощі? у визнанні componeti чому? мій Півник має компоненти з символами abrase, для? в доповнення до проблеми tdi edc15 у мене не було ніякої корости, зокрема, quandolo, взяті безпосередньо "на іншій стороні світу" мені ? була продана, як якість? A.
Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 21:10
Навіть мій був В quality все-таки K-line не працює. Єдине, різне опір було відокремлена від інших 10-khom... Якщо це на вашому ? правильно lascierei все, com'?!!![]()
Від матвія