Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    ви веселіться разом з кронштейн і блок з гвинтами для захисту від крадіжки audi.........
    ao 4 їх messe balordi займає деякий час, щоб зняти з себе цей кронштейн, до продуманим, flex, але потім занадто жорстоким, то з segetto повітря я отримали гнотовим замком, але не svitavano і тоді я, деревина розпиляна боку
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я, звичайно, йду з молу pneomatica з диска для різання кінці, то як тільки я відкрив svito, навпаки, гвинти плоскогубцями досить рутинної і ми повинні бути обережні, щоб не зіпсувати автомобіль..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Так, але вони не були задоволені поставити гвинти захисту від крадіжки поставили також багато блокує філе, а потім до кінця життя не на місці, навіть не в руки.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    pultroppo блокування філе ви sciogle тільки в гарячій, а потім слід відкрити, видаливши голови з dremmel, вийняти всі зсередини і нагріти, щоб вивернути гвинти; і що-то трохи підлий і risciosa то я тобі порадив: виключіть головки гвинтів, відкрити блок управління, зробіть отвори, де є гвинти, а потім rifiletti. пилосос в руки, не допускайте попадання стружки в ланцюгах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт, хлопці, ви підкажіть, а на екю а4 назва цього обговорення
    1 ? зверталися з бд, але читання не була повною (як я, трапляється, я)
    2 відкритих ecu не мало труднощі? пов'язано з тим, що c'? силікону, також на внутрішній частині ecu, який пов'язує плату з кришкою, ( але там були відомі гвинта, про який говорилося раніше)
    3 читати в boot mode з schedino побудований з нас (я і ігор іншим користувачем форуму)
    4 зміни файлу в комплекті з ecm видалений egr з допомогою soft
    5 написав повний файл (півень каже: "ніколи ck підтримується для цього типу файлів"), але ми ж написали
    6 частина автомобілів і так добре, але створює помилок зв'язку з can електричне стоянкове гальмо і різні інші ecu, що навіть при видаленні залишаються, на перший запалювання
    7 переписаний файл золота, яке було зачитано в boot mode і все нормалізується
    8 змінено і написав, тільки flash машина в порядку і не має pi? помилки can, який створив і раніше, залишається видалити знову egr переписати тільки flash і подивитися, якщо все йде добре, додаю фото роботи зроблено, дякую всім, співробітництва
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, ви підкажіть, а на екю а4 назва цього обговорення
    1 ? зверталися з бд, але читання не була повною (як я, трапляється, я)
    2 відкритих ecu не мало труднощі? пов'язано з тим, що c'? силікону, також на внутрішній частині ecu, який пов'язує плату з кришкою, ( але там були відомі гвинта, про який говорилося раніше)
    3 читати в boot mode з schedino побудований з нас (я і ігор іншим користувачем форуму)
    4 зміни файлу в комплекті з ecm видалений egr з допомогою soft
    5 написав повний файл (півень каже: "ніколи ck підтримується для цього типу файлів"), але ми ж написали
    6 частина автомобілів і так добре, але створює помилок зв'язку з can електричне стоянкове гальмо і різні інші ecu, що навіть при видаленні залишаються, на перший запалювання
    7 переписаний файл золота, яке було зачитано в boot mode і все нормалізується
    8 змінено і написав, тільки flash машина в порядку і не має pi? помилки can, який створив і раніше, залишається видалити знову egr переписати тільки flash і подивитися, якщо все йде добре, додаю фото роботи зроблено, дякую всім, співробітництва
    не потрібно писати весь файл, але тільки flasch так розраховує cks і rsa

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    насправді написав тільки flash це добре, але, вибачте моє невігластво, а що це? "rsa"?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    насправді написав тільки flash це добре, але, вибачте моє невігластво, а що це? "rsa"?
    алгоритм ricolcolo для цілісності файлу, скажімо, що учасником cks

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    велике спасибі за відповідь я чув коли-небудь про те, чим буде дуже сильно@? ніж читати про це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    хлопці, у мене питання, можливо дурний.
    читати edc17, потрібно покласти їх у boot mode, це послідовний, що для bdm??

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •