привіт,
я хотів би поділитися моїм першим досвідом резервного копіювання в bdm з Галло V2 клон (V51) і відповідні schedini.
Ебу в питанні ? один Marelli MJD+ в Meriva 1.3 cdti 75 л. (3124M149).
Я зібрав багато інформації на цьому форумі і від тих, хто продав мені півень, і cos? я приступив.
1) без харчування півень, я до моток в послідовний півня, контактний 5,6,23,50 +pin 12v 1 GND. Зелений провід 88-Kline я не підключено (як я бачив деякі фотографії, відноситься до ecu Marelli).
2) я користуюся schedini в комплекті поставки Півень, до яких я вперше довелося припаяти роз'єми поставляються. Повинні бути зварені так, що freccine надруковані на кожен роз'єм, збігаються з відповідними надруковані на schedini. Це потрібно для правильної "sbroglio" контактний від півня до ecu.
3) не маючи в schedini навесні, я "кинув" під пайку, телевізор з плоским екраном, роз'єми, 6+6 pin порт bdm ecu. Це чому? я був упевнений, що не клюють, що з першого разу правильний ярлик schedino. З цими роз'ємами "папа" / "мама" я міг би легко змінити посилання без припаяти і отпаять-й? разів (ризик пошкодження):
4) щоб прочитати цей Marelli мені ? було запропоновано (що, на мій погляд, не розуміє в керівництві gallo) вставляти його schedino CMD між Галло і schedino Marelli, а потім:
ПІВЕНЬ -------SCHEDINO CMD --------SCHEDINO MARELLI ECU -------
5) тепер йдете шукали PIN1 на ECU, як від чітких інструкцій з експлуатації або півня. На моєму ECU, 6+6 pin порт bdm, PIN1 ? доведено, що пі? далеко від отвори кришки, а потім, дивлячись на ecu через роз'єм вгору, pin-код вгорі праворуч.
6) повинен бути опір 0 ом, як вручну (на око тип ебу, якщо ? MJD або MJD+, опір зняти ? по-іншому)
7) якимось користувача, що не пам'ятаю, я заспокоїв, сказавши, що я можу також помилятися, підключення pin-код читання між schedino і порт bdm не сталося б нічого (головне, за його словами, був не помилюся, підключення електроживлення і гребінь). Потім я спробував підключити:
- шляхом порівняння на pin1 вихідні від schedino Marelli (невелика клавіш зі стрілками) з pin1 ecu ---> немає читання
- шляхом порівняння на pin1 вихідні від schedino Marelli (невелика клавіш зі стрілками) з pin12 ecu ---> таким чином, GND del Gallo (pin5) відповідає GND ecu (pin3) ---> читання ОК
Перед читанням, я зрозумів помилку... розчісувати, я підключений до контакту 50 не червоний кабель, але кабель помаранчевий (не плутати). Також це ecu мені пробачили...

менше зла...
Я сподіваюся, ви зможете зрозуміти, як я підключив різних schedini на цій фотографії.
Не ? сказав, що з іншими екю, що дорівнює... я сподіваюся, що цей пост буде корисним для тих, хто наближається до читання bdm вперше.
Файли для читання bdm повний (мікро -, eeprom, колба, all) я їх завантаження в базу даних форуму.
Якщо б я писав кілька boiata, будь ласка, поправте мене!
привіт!!!!!!