Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 66

Обговорення: Я не можу читати edc15p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    ви можете спробувати з pin out, розбирання ебу, в папці documents del galletto є фото
    Це я міг би спробувати, щоб побачити, якщо проблема ? програміст

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я x після цього у мене не було проблем теж? я чув, що не було добре,
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Красивий ? що послідовний змушує мене робити все, edc 16c35 edc 17 Cp etc... Але banalissima edc 15 немає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    у мене теж були проблеми з 2 edc 15, відповідно, audi a3 і a4 я півень клон vers. 48 і я вже? змінилося опір, що оригінал був від 10 khom, з 3,9 khom, потім я змінив ще 2 опору, за упп? жовтий і працював, a4 я також написано? я не знаю, якщо також відноситься і до вашої версії, пошук qu? знати значення опорів http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1391261510

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    у мене теж були проблеми з 2 edc 15, відповідно, audi a3 і a4 я півень клон vers. 48 і я вже? змінилося опір, що оригінал був від 10 khom, з 3,9 khom, потім я змінив ще 2 опору, за упп? жовтий і працював, a4 я також написано? я не знаю, якщо також відноситься і до вашої версії, пошук qu? знати значення опорів http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1391261510
    Спасибі за інформацію, після дивлюся на посилання, які ви мені надіслали.

Я натиснув на посилання, але це не робить мене відобразити сторінку каже що я не права, вна... не могли б Ви сказати мені, які резистори замінити? Один curiosit?, ти v48, мій я ? була продана, як v51, коли я відкриваю програми, мені здається 084, ? 48 або 51?

Однак, сьогодні я замовив v53, перший я відклав його назад, чому? не читав, добре, kline, то згодом я дізнався, що досить було замінити резисторів, прямо зараз я повинен прибути нова модель вільна від цього недоліку.
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-02-2014 до 18:05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав kingsnake Visualizza Messaggio
    Я натиснув на посилання, але це не робить мене відобразити сторінку каже що я не права, вна... не могли б Ви сказати мені, які резистори замінити? Один curiosit?, ти v48, мій я ? була продана, як v51, коли я відкриваю програми, мені здається 084, ? 48 або 51?
    привіт резистори чотири messe за упп? жовтий, починаючи з 15-контактний роз'єм
    п?1 470 hom
    п?2 1500 hom
    п?3 270 hom
    п?4 1000 hom
    084 або 048 або 51 може бути, я все ж думаю, що там пишуть, що хочуть, в будь-якому випадку, якщо ви замовили 53 не слід мати більше? потрібно поміняти резистори, принаймні, я сподіваюся, чому? то я не я

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Значення, які ти вказав мені ті, які в даний час монтує програміст або значення опорів, що вам треба? sostitu?re?
    Однак, заздалегідь дякую за інформацію

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Перебуваєте все на відмінно qu?: http://www.professionalchiptuning.ne...2-ver-52-3-led У всякому разі ті, що ви перерахували сіско є значення опорів, що потрібно зробити. Бачив мої переживання, перевірте за допомогою тестера опору за упп? жовтий навіть без відключення. Якщо є gi? правильне значення не їх потрібно замінити. solitemante вирішує змінюється тільки від 10 khom, з 3,9 khom, що ? зліва від rel? жовтий трохи більше? вгору.
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    На даний момент дякую, тепер я збираюся зняти Півник і будете бачити?

привіт резистори чотири messe за упп? жовтий, починаючи з 15-контактний роз'єм
    п?1 470 hom
    п?2 1500 hom
    п?3 270 hom
    п?4 1000 hom
    084 або 048 або 51 може бути, я все ж думаю, що там пишуть, що хочуть, в будь-якому випадку, якщо ви замовили 53 не слід мати більше? потрібно поміняти резистори, принаймні, я сподіваюся, чому? то я не я
    Я перевірив резистори від тебе, викладеними, ті, які я монтую, все правильно, між тим, просто, щоб я хочу поміняти кварц з якістю? краще

у мене є p? складнощі? у визнанні componeti чому? мій Півник має компоненти з символами abrase, для? в доповнення до проблеми tdi edc15 у мене не було ніякої корости, зокрема, quandolo, взяті безпосередньо "на іншій стороні світу" мені ? була продана, як якість? A.
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 21:10

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Навіть мій був В quality все-таки K-line не працює. Єдине, різне опір було відокремлена від інших 10-khom... Якщо це на вашому ? правильно lascierei все, com'?!!
    Від матвія

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •