Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 47

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Вериссиму проблема ? що ви не можете? залишитися з одним діагнозом, чому? не всі вони повні, наприклад, pegiot 107 із обмін robotiz факт, зчеплення та адаптації я повинен був використовувати texa в autocom не з'? ? щоб увійти до seat ibiza 99 " тільки з autocom чому? texa в snobben
    .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    а РТС я кажу, що для скільки коштує autocom ? об'єкт, який не може? відсутній ні в одній майстерні...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Ви ? правда, все, що ви скажете сьогодні ввечері курс Smart 451 вирівнювання brainbee nisba texa misba antocom великий,? правда, вони служать в 100 діагноз, щоб мати можливість працювати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    так, але фінч? вони стоять, як autocom добре........ проблема ? коли вони стоять, як texa

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    я використовую autocom від 3-х років, і я добре за винятком голосування, що я не можу щось зробити ,але ви думаєте, delphi функції в більш autocom?
    Востаннє редагувалось leandro89; 23-02-2014 до 17:45

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24
    Привіт всім, я міг би зробити порівняння autocom 2013 і delphi 2013 обидва rel 3
    Залежно від інтерфейсу, якщо dse150 або new vci
    Я виявив, що версія bloothoot не вистачає, принаймні, 10 моделей автомобілів
    А що стосується порівняння з того ж hw, але autocom delphi проти
    Delphi россі в установленому швидкість? і більше
    Онлайн автомобілів спеціальним чином під win7 64 bit, і смерть його

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    те, які поради?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24
    Рекомендую delphi rel 3 2013

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав davidepar Visualizza Messaggio
    Рекомендую delphi rel 3 2013
    але між delphi і autocom змінити sollo колір,перевірені і ritestate від мене багато разів....одно навіть з opus, і едіс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    У майстерні multimarche сьогодні c'? потрібно-й? суб'єктами, з усіма витратами, які з цього випливають. Вони допоможуть в діагностиці дефектів ? необхідні, що стосується кодувань і активацій зараз на порядку денному. Але я не stancher? ніколи не говорити, що важливо ?, вивчення правильного використання осцилографа, інструмент, який ? незамінним ? що слід використовувати, рука об руку в інтерфейс діагностики. Я зробив це під увагу, virt? той факт, що тільки вчора , я дав допомога мій колега, мало звикли до використання osciloscopio незважаючи на те, викликало один в майстерні. Я бачу все більше і більше? таких випадків ? на відміну від того, що ви думаєте, як і раніше багато (механічні) сьогодні мехатроніки, дуже не хотілося щодо цього пристрою. Тому, перш ніж інвестувати soldoni в pi? різні діагностики, ну дають прекрасний полірування основам електроніки ? уважне вивчення використання dell?осцилограф.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •