Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    крім того, я гаразд, навіть *7BC22 вважає, що значення, що показує діагностика в IQ враховує preiniezione, а потім значення, яке потім ви визначити не зможете? ніколи не бути esattamentee-то обмежувачі... дайте мені знати, як вона йде після цих налаштувань...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Дякую за інфо. Тільки ви в норму часу, ви підкажіть.
    Я б інше питання, якщо хочете встановити значення постійного читання MAF (якщо вимкнено), як ви думаєте, що, діючи за адресою 079C58 рядка постійної, він може працювати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Ви підкажіть, а на останніх випробувань:

- внести зміни в картку 7BC22 не визначила, якого-небудь збільшення IQ;
    - внести зміни в картку 7BC5E дозволило мені надати між 70 і 75 мм^3 у діапазоні 2100 2400 оборотів в хвилину. Вище 2400 оборотів в хвилину IQ ? завжди була нижче 70 мм^3.

Здавалося б, що блокування IQ був винесений на карту 7BC5E.

Значення "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря об'єктив", - вимірюються від MAP або MAF?
    Я намагався від'єднати роз'єм від MAF і значення в діагностиці "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря мета" розрізняються так само, як і роз'єм був підключений. Ми? що змінюється ? тільки температура зчитується, який йде на 40?C (=> Температура Повітря в/ц = 4,75 Вольт) і "Маси Повітря До/C", що проходить 2,1 Вольт до 0 Вольт, нарешті, відкриття клапана EGR проходить в 1% (завжди з MAF стаккато) і стан ? "Активний".

Потім, MAF надає тільки посилання температури (напруги), і маси повітря (напруга)?
    Відключити MAF від карти, що передбачає, з точки зору значення і помилки в діагностиці?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    .

Значення "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря об'єктив", - вимірюються від MAP або MAF?
    Maf 100%- map вимірює тільки тиск турбо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Maf 100%- map вимірює тільки тиск турбо
    правильно, додам, що мета ? карту, яка, як правило, готує значення max для закриття egr!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    правильно, додам, що мета ? карту, яка, як правило, готує значення max для закриття egr!!
    На карті мета, я підтверджую, що якщо еспланаді, читає діагноз константа 1200 мг.
    ? від'єднавши датчик витрати повітря, діагностика читаю:

- Маса повітря вимірюється: продовжує змінюватися так само, як і на датчик витрати повітря ? додається;
    - температура зчитується, який йде на 40?C;
    - Температура Повітря в/ц = 4,75 Вольт;
    - Маса Повітря/C переходить в 0 Вольт;
    - відкриття клапана EGR проходить в 1% (завжди з MAF стаккато)
    - Стан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог: "Активний".

Від нас? я думаю, зробити висновок, що в цих ecu маса повітря вимірюється в [mg/i] вимірюється від MAP. Що ви думаєте про це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я не можу завантажити файл, але на моїй EDC15C7 обмежувач дизельного палива в залежності від температури, обмежує все в порядку!
    Maf може fregarti, до того, що значення приходить обмежувач диму?

На моїй, піднімаючи обмежувач диму F Температури, обмежувач крутного моменту, розширюючи обмежувач диму до 1400 мг/сек повітря, і, аналізуючи карти, час і педаль в діагностиці прибуття спокійно до 90 мм (на 1.9 jtd 8v 115), потім впав, чому? не маючи турбо плюс у мене не було достатньо повітря, щоб спалити все, особливо на високих оборотах, але після видалення цих обмежень, дизельного палива, що надходить у річки

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •