Сторінка 41 з 111 PrimaПеред ... 3139404142435191 ... ОстаннєUltima
Результати від 401 до 410 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    безумовно, кращий метод, тому що він повідомляє ебу реальних значень бо, як я зрозумів, або просто не що інше, як обман.
    І як ліфт при натисканні, наприклад, на другому поверсі зупиняється на четвертому, тому що програмісти, запрограмований так, що i'll згідно збігається з четвертої.
    Замість зміни перерву в ліфт точно знає, що реального плану. Тому, як на мене, зробити карту повідомлено, забираючись все осі iq перерахунок часу в залежності prex, це був би хороший мод.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    але не ? що таке? роблю карту allungandosi, за якийсь біт, який запобігає, виявляє наші зміни і не працює? я не знаю, якщо я добре пояснив, звичайно... моя ? припущення

НОВАЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Території Розповіді( Генуя)
    Повідомлення
    10
    Я читав, що деякі змінюють ці криві( 06959E), щоб збільшити тиск палива, ви знаєте, що? ? обман?

з повагою
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав turbolic Visualizza Messaggio
    Я читав, що деякі змінюють ці криві( 06959E), щоб збільшити тиск палива, ви знаєте, що? ? обман?

з повагою
    Я в порівнянні з картка 95cv і має ті ж значення, що й цій. Називає HPFL - Zbulk map і від масштабу бар, вісь ? температура дизельного палива і іншої осі, не ? показано...
    Працюю на 95cv 1600 бар, якби карту, що зміна тиску буде відрізнятися, замість того, має ті ж значення, що і 70cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Хлопці, якщо місце моїй карті орі qualquno мені може допомогти вам зрозуміти, аванси я не можу їх знайти, і навіть якщо їх знайшов essendi драйвер, мені не зрозуміти їх qualquno може мені допомогти, так що ви можете встановити найкращий час вприскування?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Хлопці, якщо місце моїй карті орі qualquno мені може допомогти вам зрозуміти, аванси я не можу їх знайти, і навіть якщо їх знайшов essendi драйвер, мені не зрозуміти їх qualquno може мені допомогти, так що ви можете встановити найкращий час вприскування?
    файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і в обговорення вставити посилання з номером поста

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Всім привіт, я новачок у мене lancia y multijet 70cv з двигуна 95cv і турбіни delta 1.6 120 л. с., форсунки, змішані я читав всі обговорення, і пробував все, що ви обговорювали один від початку до кінця, починаючи з педалі dell проводці акселератора зіставлений все тому.....на перший погляд, обманює відчуття таке, що це все тому, але якщо останні три стовпця обертів введіть значення 0 машина не прискорення всій зупиняється в мета схемою, якщо ви робите тому azzeri перших трьох стовпців машина nn прискорює потім карту необхідно розглядати, принаймні, з титану ..tabbellare в тому сенсі, в якому вказано.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Всім привіт, я новачок у мене lancia y multijet 70cv з двигуна 95cv і турбіни delta 1.6 120 л. с., форсунки, змішані я читав всі обговорення, і пробував все, що ви обговорювали один від початку до кінця, починаючи з педалі dell проводці акселератора зіставлений все тому.....на перший погляд, обманює відчуття таке, що це все тому, але якщо останні три стовпця обертів введіть значення 0 машина не прискорення всій зупиняється в мета схемою, якщо ви робите тому azzeri перших трьох стовпців машина nn прискорює потім карту необхідно розглядати, принаймні, з титану ..tabbellare в тому сенсі, в якому вказано.....
    ? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі "презентації"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я c'? я...якщо ви хочете собі такий крок...
    привіт ? можете відправити його, так само, у мене, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ця дискусія ? дійсно цікаво, я прочитав з першого по останній пост, намагаються скористатися всі користувачі, які знають більше за мене і
    що вони обговорювали, щоб вивідати адреси для зіставлення, думаючи, що це були ті ж, навіть для ecu corsa c 70cv, але ahim? не ? так.
    дійсно, змінюються адреси, або я не зрозумів na бітою?

Сторінка 41 з 111 PrimaПеред ... 3139404142435191 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •