знайдена монтує ЕБУ IAW 9GF
з чим ви можете прочитати??????
знайдена монтує ЕБУ IAW 9GF
з чим ви можете прочитати??????
Серед вас, я підтверджую, що ecu і що ? навіть я знаю, як читати її ,щоб те, що я просив для модуля, який я ненавиджу ,help!!!! Я сподіваюся, що якийсь добрий самаритянин мені висвітліть шлях для його зіставлення з ������
якщо немає рішень, що я можу тобі порадити кілька марок в лічку, я хочу пару в дію на panda бензин і на р. точка ебу 5sf8-9 незважаючи на те, що riprogrammandola крім досягнень, є тільки карту педалі.
установка і програмування ? простий і сіль добре кіл на прискорення, а не d? ні один кінь у pi?, а від відчуття, красиві зйомки, добре працює і в 1 і в залежності від того, будете забуватися-3а, а потім зникають у 4а і 5а.
все залежить від того, що очікує клієнт.
я читав правила, і мені не здається, заборонено сказати, марки і назви додаткових модулів, ну ті, що я пробував, був один на panda, і на mercedes, і g-точки, для педалі проводці акселератора. і установка програмного забезпечення через usb, а інший приходить вже встановлено, але ви можете купити тестер, щоб показати зміни, тільки у разі, якщо ви зробите це багато.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-02-2014 до 15:36