Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30

Обговорення: інформація про edc16c8

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт checchi!!карту я маю на увазі, і edc16c8 alfa 147 140cv!!conil драйвер ecm я ці карти, перша-обмежувачі fumosita' поріг lampda вище, а інший обмежувач fumosita' поріг lampda менше, я не знаю, як витлумачити... віддаю екран
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    На жаль, я поки не можу скачати вкладення...
    Все-таки я думаю, що для порогового значення лямбда-нижня межа я думаю, може бути карту дим, який я описав раніше.

Ну,

Лямбда верхня межа, я не знаю, що може бути...
    Востаннє редагувалось leandro89; 22-02-2014 до 02:48

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав checchitotiralaleva Visualizza Messaggio
    На жаль, я поки не можу скачати вкладення...
    Все-таки я думаю, що для порогового значення лямбда-нижня межа я думаю, може бути карту дим, який я описав раніше.

Ну,

Лямбда верхня межа, я не знаю, що може бути...
    ви checchi і обмежувач), але проблема, що я не знаю, як інтерпретувати ne ne іншого,то я, наприклад, на карті lim fumusita' (вище), я вважаю, 2500 об / хв 1050 mg/hub, яка має бути кількість всмоктуваного повітря, а решта осі z я вважаю, 1080 лямбда,інша карта (внизу) і' ідентичні!!!зараз на основі rpm і всмоктуваного повітря, що ми змінюємо?????????ці 1080 що це таке??? коефіцієнт лямбда дорівнює 1 з 1????це відноситься і бензин не дизель!!!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Привіт,
    1080, звичайно, не ? навіть порядку величини лямбда. Принаймні, 3 порядків... 1.08 може бути значення, сенс. Саме тому, що? дизель завжди працює лямбда-дуже худий (високий), 1.08 може бути на нижній межі.
    На жаль, я не знайомі? з ECM, ми працюємо тільки з програмами ЕТАХ, як Інків, в якому використовуються тільки імена змінних, оригінальні BOSCH. Для мене карту дим = SmkLim_rLamSmkEOM0_MAP, і я впевнений, не помилитися... не знаю, як ECM особою зв'язку між її звичайних імен змінних, які містяться в кожній з програм...
    Я можу зробити приклад, що це означає, як правило, карту диму:
    Ті, які я завжди бачив це, я висловив у x -> оборотів в хвилину, y -> мг/концентратор повітря, z -> Лямбда-нижній (Лямбда = альфа/альфа stech. отже: Витрата повітря/витрата дизельного палива/14.5).
    Як я вже говорив, карту дим ? карту зробив, щоб втрутитися в перехідний обмеження?введення в дизельне паливо ? обмежити головна светонепроницаемость? ог (обмеження на викид твердих частинок).
    Припустимо мотор крутиться на 1000-120Nm і миттєво водія dia протектора all?акселератора (100%), для прискорення двигун від постійної навантаження на 120Nm.
    Двигун доведеться? варити пару більше 120Nm для того, щоб прискорити.
    В кінці перехідного двигун перетвориться в поворотах межі, введення в дизельне паливо до 120Nm, швидкість? обертання максимальна, в якому ? можна ще розвивати 120Nm.
    Всі?початок перехідного двигун обертає на 1000rpm-50 нм, використовуючи 900мг/hub d?повітря і 20 мг/ху дизельного палива (лямбда-поточний = 2.9)
    В карту дим ? відкалібрований лямбда межа для точки 1000rpm-900мг/концентратор повітря 1.05 (кількості? ліміт бензину на карті дим -> приблизно 59 мг/hub дизель ? дизель lim=повітря/лямбда-лім. / 14,5).
    В даний момент, ви миттєво отримаєте 100% педаль дизельного палива у портера? відразу 59mg/концентратор, в той час як l?повітря почати? тільки після зростати (коли arriver? boost?).
    У кожен момент часу перехідного ебу знає швидкість обертання, знаєте?повітря в колекторі, знаєте, лямбда-мінімум калібрується, а потім перерахувати кількість? ліміт дизельного палива точка в точку.
    В кінці перехідного boost sar? навантаження, двигун перетворити? x rpm ? 120Nm (35mg/концентратор дизель ? 1150mg/концентратор повітря), лямбда-межа кінцевої точки може бути 1.35 (кількості? ліміт бензину на карті дим -> близько 58 мг/концентратор, дизельне паливо).
    Калібрування лямбда-обмеження повинно бути зроблено, знаходячи компроміс між головна светонепроницаемость? на максимально допустимій швидкості? перехідного запитом.

Калібрування лямбда-обмеження повинно бути зроблено, знаходячи компроміс між головна светонепроницаемость? на максимально допустимій швидкості? перехідного запитом.
    Тим більше? в лямбда-межа ? низьким, чим більше sar? справу? дизельного палива, які sar? можна впровадити В ПЕРЕХІДНИХ! ? У стаціонарних діє завжди крива введення обмеження), але ahim? також чим вище sar? у sfumazzata?

І, звичайно, тим більше? швидкий sar? перехідний.
    Підвищення швидкості? у маневр напевно, не ? лінійної із зменшенням лямбда-межа, навіть надлишок дизельного палива пу? гірше успішного маневру.. Навіть тільки від точки зору продуктивності, тому необхідно оптимізувати значення лямбда, межа, не просто sblindare карту... Якщо я ставлю " 0 " - лямбда-мінімуму і у мене є турбіна велика (повільно дати мені імпульс, і, отже, повітря) affogher? двигун!
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-02-2014 до 18:52

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Вибачте, хлопці, якщо riapro пост...Хто-небудь знає, скільки обмежувачі IQ є в загальній складності повинно бути 3?? чи я помиляюся?? Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    Вибачте, хлопці, якщо riapro пост...Хто-небудь знає, скільки обмежувачі IQ є в загальній складності повинно бути 3?? чи я помиляюся?? Спасибі всім
    Привіт у мене такий же автомобіль і я вчуся, я теж на це екю, щоб підготуватися карту недоцільна. 0e9168 - 0e920a і 0e9470 адреси початку карту, що я читав навколо. Перший має в осі rpm та temp 2 об / хв і має значення в%, але я не знаю, що.... ви розумієте, від значень, які є обмежувачами iq, а третій я ще не зрозумів. C'? також зрозуміти, які криві підняти до 8000 (якщо вас 80mm3), якщо всі або тільки останні. Давайте розбиратися разом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Привіт, indirizzio мене не задовольняють cio? перші два близькі до лімітери IQ...але третій немає, приводить мене до лямбда-вище...але ke програма використовує ecm? А перші два повинні підняти тільки верхню частину і все, обмежувач ... Але ke машини у вас є??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    Привіт, indirizzio мене не задовольняють cio? перші два близькі до лімітери IQ...але третій немає, приводить мене до лямбда-вище...але ke програма використовує ecm? А перші два повинні підняти тільки верхню частину і все, обмежувач ... Але ke машини у вас є??
    Як написано вище, ті ж машини, що і в тебе 147mj140cv ?3 адреси, перші два повинні бути точно ті, що вказані на початку першого повороту карти. Відразу перед вам дві криві вр. У 0e9470 як сказав, я не зрозумів, навіть я. Тут я розмістив екран з 2-х перших зазначених.
    Але мені ніхто не підтвердив ще, якщо змінюються в правильному напрямку
    http://www.professionalchiptuning.ne...iamola!/page36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    там повинен бути третій, якщо не помиляюся...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Я бачив, що обговорення ? трохи застаріла, але оскільки я тільки що зареєструвався і намагаюся дізнатися що-небудь, я теж цього ебу я думаю, що третій обмежувач, що ви шукали знаходиться в 0EBF1A і повинен мати обмежувач залежно від температури дизельного палива. Отримати інформацію, з плоскогубцями, чому? я дуже початківець? можливо, якийсь добрий душі пу? підтвердити, cos? я дізнаюся, а я що-то.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •