Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-32-32 -

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    я не знаю, хто витягнув цю історію протитиск на турбодизельні........... миха, ми говоримо про 2 часи !!
    я зробив багато випробувань на роликовому випробувальному стенді, і секундомір з GPS , результат ? що, знявши prekat вниз, Я НІКОЛИ НЕ втрачав НІЧОГО..... але я тільки заробив на верхній , і на тривалість життя турбіни.
    За останні роки я зробив тест навіть на авто пилососом і авто турбо бензин. Дуже рідко ви виходите з цього правила.

що стосується видалення каталізатора те ж поняття ? більш або менш подібне? їх бере на себе більш мовлення забруднення навколишнього середовища і гуманітарних наук, так у всіх ? ****** вирішити, що є? що він вірить.
    у тому цей тест, зняти глушник, тільки турбіна і Scaria в середу подивитися, що відбувається car лайно під не можете пройти діаметром від 60 до 200 очищення каталізатора інший спробуйте зменшити діаметр подивитися, що відбувається у вас так багато протитиск, яке сходить запобіжні клапани.

Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    у тому цей тест, зняти глушник, тільки турбіна і Scaria в середу подивитися, що відбувається car лайно під не можете пройти діаметром від 60 до 200 очищення каталізатора інший спробуйте зменшити діаметр подивитися, що відбувається у вас так багато протитиск, яке сходить запобіжні клапани.
    a я забув, що говорить цей персонаж http://it.wikipedia.org/wiki/Equazione_di_bernoulli
    Востаннє редагувалось leandro89; 22-02-2014 до 02:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    не перебільшуйте , ніхто тут сказав, що збирається без вихлопних газів.

рівняння ? безсумнівно, справедливо, але ? погано, що застосовується в цьому випадку!!!!! я, перш ніж відкрити рот, я роблю тести, я зробив, і ті результати, що вище написано. NB коли я кажу, видалити prekat я не маю на увазі sfondarlo і залишити їх, живіт порожній, це не ? максимум. Максимум ви отримаєте, замінивши prekat з порожньої трубки того ж діаметру оригінальної трубки входять в prekat. Що ? а труби потрібного діаметра , вивчав дизайнерів також функція рівняння бернуллі.

По-моєму ми не в сварці , c'? лише нерозуміння .

додам: очевидно, що якщо ми підемо, змінюватися діаметри , довжини , і все інше (прорвати в prekat або кет, і залишивши порожнім животом, у суті, він йде до збільшення діаметра (сповільнити швидкість? газу) і потім знову затягніть його і в цьому ? безумовно, контрпродуктивно. Звичайно ,порівняно з FAP забиті ? завжди рай. Всі зараз побачите, що ми порівнюємо. Мої випробування були проведені також на двигунах гонці, де можна було збільшити діаметри. Збільшення діаметра понад певного значення (відносно!) не приносить додаткових переваг. Про збільшення діаметр приносить проблеми, які в лапках. Але, щоб ідея ви говорите 76мм вихлопу на двигун 1.4 атмосферне.....
    Востаннє редагувалось leandro89; 22-02-2014 до 02:45

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •