страх kat спорожніли ? що саме очистити додатково до низькими цінами та, що creii ці знамениті вири, у відповідності з ідеями динаміки рідин і газів![]()
страх kat спорожніли ? що саме очистити додатково до низькими цінами та, що creii ці знамениті вири, у відповідності з ідеями динаміки рідин і газів![]()
насправді...cat оригінальний і prekat замінена водостічна труба...не добре eda діаметр перейдемо до інших, і тоді ми повернемося, я не люблю
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Видаливши обидві машини спустошується занадто багато, і подовжується, а потім йде закачується багато з отворами можна отримати карту більш м'які
я? живу скористайтесь благо поршневі кільця і ви-й? пісок, низькі
Відповідно me down pipe покладіть його порожнім, так і зменшити анке температури турбіни, каталізатора, може бути, якщо буде очищена з makkina насіння-спочатку ви втратите занадто низькі краще жити, може бути, 200 осередків, а якщо можливо, завтра ви хочете, щоб підготовка + тяга тип турбіни + великий та інші речі, після видали повністю..
я не знаю, хто витягнув цю історію протитиск на турбодизельні........... миха, ми говоримо про 2 часи !!
я зробив багато випробувань на роликовому випробувальному стенді, і секундомір з GPS , результат ? що, знявши prekat вниз, Я НІКОЛИ НЕ втрачав НІЧОГО..... але я тільки заробив на верхній , і на тривалість життя турбіни.
За останні роки я зробив тест навіть на авто пилососом і авто турбо бензин. Дуже рідко ви виходите з цього правила.
що стосується видалення каталізатора те ж поняття ? більш або менш подібне? їх бере на себе більш мовлення забруднення навколишнього середовища і гуманітарних наук, так у всіх ? ****** вирішити, що є? що він вірить.
Я забрав cat, і я замінив його з downpipe і я залишив тільки фінал, і я знайшов banissimo