Привіт,
враховуючи, що, як я вже писав, в моєму уявленні, вони були повністю неосвічені в цьому питанні, мені потрібна ваша допомога,,? у перший раз я чименто з блоками управління автомобілів і мотоциклів.
Я купив Ducati Monster S2R 800 2006 року, я ще не мотоцикл фізично під рукою, щоб перевірити, але ECU повинно бути Magneti Marelli IAW 5 РАНКУ; мій друг, який радіє механіка, куплений трохи MPPS v12 або v13, не пам'ятаю), що з того, що я читав навколо здається сумісна для читання/запису блоків управління Ducati.
Велосипед монтує вихлопу Arrow, я збираюся взяти з собою повітряний фільтр pi? "басейн" (типу BMC або Sprint Filter) і, нарешті, перепрограмувати блоку управління з файлами, знайшов у мережі ебу Ducati Performance, щоб заробити РЕЗЮМЕ або треба дати трохи більше? спринт на мотоциклі для більшого задоволення.
В мережі я навіть знайшов те, що має бути у файлі відображення вихідного 320 KB (для DP ? 304 KB).
Ось основні моменти:
1. З MPPS, що мені не пролізти мій друг (і, якщо діє, як я міг би навіть вирішити, купувати) підключений до гнізда для діагностики я можу спокійно прочитати і зберегти відображення оригіналу, тримати його в якості резервного копіювання і, при необхідності, відновити його у випадку виникнення проблем?
2. Як я зрозумів отримуючи необхідні відомості, читання оригінальної приведе мене отримати файл 320 KB що? я не міг змінити, так як всі програми, які використовують файли з 304 KB і, отже, повинен я відрізати перші 16 MB; файл DP, який я скачав ? 304 KB, для запису в ECU повинна бути 320 KB, де я беру 16 KB відсутні?
3. Я читав, що зіставлення DP не в реальності? у granch? особливо для тих, хто використовує велосипед у місті?, моя головна користь ? для деяких вихід у вихідні і для задоволення (і, повторюю, дати щось в пі? в роботі), крім того, вони не в змозі виготовити лише одну карту, чи можу я де то цей файл DP? Гра варта свічок?
У разі, якщо хтось захоче поглянути, додаю 2-файли, які я знайшов в мережі...