Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    між тим, у мене не вказано, хто і що... але лінії універсальний...
    другий, як модератор факти їздити краще в форумі.. те, що c'? хто вказує також ім'я...
    як, наприклад? також в продаж оголошення....

Привіт і хорошу роботу..
    "дозволені всі обговорення, забезпечуються ви не розмовляєте і не заохочує використання програмного забезпечення, пірати, crack, serial помилкових" витяг з правил, для цього, я пропоную вам дати йому для читання.
    форум такий контроль, але і робота, тому я не 24 години на 24 і на форумі, але це не означає, що якщо ви бачите щось ненормальне повідомити повідомлення за допомогою кнопки у вигляді трикутника, що подивитися, в нижній частині кожного повідомлення.
    такі правила форуму, які ви приймаєте при реєстрації.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Трієст
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    "дозволені всі обговорення, забезпечуються ви не розмовляєте і не заохочує використання програмного забезпечення, пірати, crack, serial помилкових" витяг з правил, для цього, я пропоную вам дати йому для читання.
    форум такий контроль, але і робота, тому я не 24 години на 24 і на форумі, але це не означає, що якщо ви бачите щось ненормальне повідомити повідомлення за допомогою кнопки у вигляді трикутника, що подивитися, в нижній частині кожного повідомлення.
    такі правила форуму, які ви приймаєте при реєстрації.

Ок...c'? хтось на форумі, що пу? змусити мене змінити районі фріулі/венето?

Дякую
    Між

alfajtd ми можемо відчувати себе в приватному порядку?
    Не можу знайти в PM на форумі ....
    Востаннє редагувалось leandro89; 23-02-2014 до 17:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Виключити egr із карта, і вирішити на 100% проблему чи що ? по гарантії ви зміни бачили, що ви не платите нічого.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Привіт дивіться я часто використовую multiecoscan і не пу? toglere в egr, ймовірно ? привід ke спробуйте, чи працює він чи ні, принаймні на edc16c39 працює так, щоб toglerla від вас, ви повинні мати інтерфейс x читати і писати мапу типу mpps півник та ін....і потім, коли прочитаєте, ви повинні мати програму, яка відкриває вам карту і після видалити, якщо це не так, але ви зробили перший рада, як написано вище, покладатися або тренер, або тут, на форумі, допоможуть напевно. Вважає, ke, якщо помиляєтеся, те, що makkina не може йти + в русі або якщо в той час як переписати картку на автомобіль, якщо він блокує запис, квашеної капусти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    я рекомендую позиціонування фланця ......... не використовувати аркуш тонкого алюмінію, а не використовувати монети .... не використовувати сплави в цілому, якщо не бути досить товстою.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    я рекомендую позиціонування фланця ......... не використовувати аркуш тонкого алюмінію, а не використовувати монети .... не використовувати сплави в цілому, якщо не бути досить товстою.
    Я не бачу використання, незалежно від фланців на ці motorizazzioni і з цих клапанів Egr.
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    я ? успіх ще не раз, що навіть після закриття карти,очищення клапан egr не в змозі закрити, тому що зруйнована ось чому я сказав, flangiarla от і все.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    я згоден з вами , моя відповідь на повідомлення beppe.c, що говорив фланців

у будь-якому випадку фланець на ****лло в цілому ви пу? використовувати, коли ви підозрюєте, що механічної системи рециркуляції ог не закриває добре (і, отже, switch off potrbbe не мати бажаний ефект), але, безумовно, ти це вже знаєш

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Flash83 Visualizza Messaggio
    alfajtd ми можемо відчувати себе в приватному порядку?
    Не можу знайти в PM на форумі ....
    на жаль PM відключені.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •