Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Вибачте, не забудьте поставити оригінальний файл, і подивитися, якщо ви знову помилки..?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Вибачте, не забудьте поставити оригінальний файл, і подивитися, якщо ви знову помилки..?
    Так, я вже думав про це, але так як машини у мене не під рукою, прямо зараз я не можу цього зробити, тому що власник і " в 500 км від мене, і я послав їх, мій друг, щоб зробити діагностику і подивитися, якщо ви можете щось виправити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    якщо fap off ? вже був випробуваний ще (і це ви підтвердили) я думаю, що не увійде нічого.... з тих помилок, що тоді ? їх sar? успіху, безумовно, інший , але 500 км не відстань, я бачу, що ти міг зробити ...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    якщо fap off ? вже був випробуваний ще (і це ви підтвердили) я думаю, що не увійде нічого.... з тих помилок, що тоді ? їх sar? успіху, безумовно, інший , але 500 км не відстань, я бачу, що ти міг зробити ...
    Так, я знаю, але це ж звичайна історія, що відбувається в цій роботі...
    "Ти працював на моїй машині, і провини, і це завжди ваша, якщо щось трапиться"
    До щастя, що я не зіставляється, але тільки defapata тому що це було б ще більш складно пояснити...

Спасибі в будь-якому випадку, допомога...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    можна це робити, а ? негарно , але в якийсь момент ви повинні також вміти "відірватися" ............... з іншого боку, не ? що ви можете зробити рахунок, якщо ви через 2 місяці ламається динамік або відблиски лампочки !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    привіт всім мене ? sucessa ж, що сп ford kuga і був defap, насамперед, т рада ecusafe, то, якщо хочете рада, дійсний перезаписати вихідний файл, зробіть регенерацію з примусовою зітріть всі помилки в ecu ? потім перераховує ? зробіть всі процедури, прошу вибачення якщо я ввів ім'я ecusafe

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    привіт всім мене ? sucessa ж, що сп ford kuga і був defap, насамперед, т рада ecusafe, то, якщо хочете рада, дійсний перезаписати вихідний файл, зробіть регенерацію з примусовою зітріть всі помилки в ecu ? потім перераховує ? зробіть всі процедури, прошу вибачення якщо я ввів ім'я ecusafe
    Раніше, спасибі, що відповіли, а то у мене декілька запитань до вас:
    але, те ж саме, це означає, що' ви були одні і ті ж помилки або інші?
    ви зробили примусової регенерації без fap (порожній)?
    скільки км він зробив автомобіль після файл procesato з ecusafe?
    Заздалегідь спасибі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, на цій машині і на інших, які мають sid від 204 піднятися ? відомо, що вони мають проблеми з defap, що навіть sw відомих не роблять усе c? завжди quanche ручного коректування робити, цей автомобіль, коли v? помилки виключає й інші функції : контроль тяги і різні аксесуари, і ви опинитеся i dtc згаданих вами. Рекомендую вам звернутися на сервіс файлів, форум і починається з файлу працює, особливо проблема fap повний і регенерації миль.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    я просто переписала ecu оригінальний примусової регенерації cn autocom процедура тривала близько 30 хвилин, і я видалив всі помилки, потім defapata приблизно 1 рік, не проблема я х sid simenz t рада ecusafe, то очевидно, що фільтр потрібно очистити, інакше nn сенсу, все
    я fap на автомобіль, його спорожніли ще до d читати ecu помилки вискакують xk? раз очистити таблицю dtc ? автомобіль йде самовідновлення, і включається, і ще, вентилятор і курить см труба

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    помилки вискакують xk? раз очистити таблицю dtc ? автомобіль йде самовідновлення, і включається, і ще, вентилятор і курить см труба
    Підтверджую!
    В цьому і проблема...
    Раз на Siemens SID206 тому тільки шкоду, в кінці кінців...
    Не використовувати на цих!

Дякую за всі відповіді!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •