Вони всі однакові для форсунок bosch...
Вони всі однакові для форсунок bosch...
Тоді вони повідомили мені, боляче
Я знав, що ти витягнув двигуні. Як сказав хороший blackwolf, місця деформувати тому, якщо rimonti все, com'? між не дуже ти в точку **** таким чином, ви отримаєте зенківка на місцях, з тим щоб зрівняти ж.
Вже все зробив і знову
ще хтось з моїх частин довелося використовувати дриль замість того, щоб витягнути форсунку (або те, що за неї залишилося).
Я до сих пір я ніколи не зламав нічого, щоб витягнути їх... я створив знімач з головою, інжектор старий і погано, що йде йому, я підходжу далі, і я витягаю це. В припущеннях, гірше йому міцно над старою форсунки штифт приємно послідовним і ви використовуєте те, mo' знімач... потім приходить або не приходить.
за аналогією з моєї, pi? у мене є один, створений з поясом для тих, вперті, нещодавно колега мені поступився в гідравлічний домкрат типу, що і для пса, але я ще не добрався, щоб перевірити його на добре. Тоді, можливо, ви отримаєте інше, і перш ніж використовувати екстрактор у вас є ще думати![]()
колишній механік в майстерні pompista, коли ви не тягнули через форсунки, svitavamo котушки, де ванні дотримуєтеся spinette, avvitavamo екстрактор досить масивним і було, навіть якщо було зварено з безперервної нитки :-)