Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 76

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44

Флеш-карту Ducati Performance на ECU оригінальні MPPS

Привіт,
    враховуючи, що, як я вже писав, в моєму уявленні, вони були повністю неосвічені в цьому питанні, мені потрібна ваша допомога,,? у перший раз я чименто з блоками управління автомобілів і мотоциклів.
    Я купив Ducati Monster S2R 800 2006 року, я ще не мотоцикл фізично під рукою, щоб перевірити, але ECU повинно бути Magneti Marelli IAW 5 РАНКУ; мій друг, який радіє механіка, куплений трохи MPPS v12 або v13, не пам'ятаю), що з того, що я читав навколо здається сумісна для читання/запису блоків управління Ducati.
    Велосипед монтує вихлопу Arrow, я збираюся взяти з собою повітряний фільтр pi? "басейн" (типу BMC або Sprint Filter) і, нарешті, перепрограмувати блоку управління з файлами, знайшов у мережі ебу Ducati Performance, щоб заробити РЕЗЮМЕ або треба дати трохи більше? спринт на мотоциклі для більшого задоволення.
    В мережі я навіть знайшов те, що має бути у файлі відображення вихідного 320 KB (для DP ? 304 KB).
    Ось основні моменти:
    1. З MPPS, що мені не пролізти мій друг (і, якщо діє, як я міг би навіть вирішити, купувати) підключений до гнізда для діагностики я можу спокійно прочитати і зберегти відображення оригіналу, тримати його в якості резервного копіювання і, при необхідності, відновити його у випадку виникнення проблем?
    2. Як я зрозумів отримуючи необхідні відомості, читання оригінальної приведе мене отримати файл 320 KB що? я не міг змінити, так як всі програми, які використовують файли з 304 KB і, отже, повинен я відрізати перші 16 MB; файл DP, який я скачав ? 304 KB, для запису в ECU повинна бути 320 KB, де я беру 16 KB відсутні?
    3. Я читав, що зіставлення DP не в реальності? у granch? особливо для тих, хто використовує велосипед у місті?, моя головна користь ? для деяких вихід у вихідні і для задоволення (і, повторюю, дати щось в пі? в роботі), крім того, вони не в змозі виготовити лише одну карту, чи можу я де то цей файл DP? Гра варта свічок?

У разі, якщо хтось захоче поглянути, додаю 2-файли, які я знайшов в мережі...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Тест для визначення адреси карти.
    Потім змінити ті, які відрізняються.
    Наприклад, заздалегідь і ін'єкції.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав biela Visualizza Messaggio
    Тест для визначення адреси карти.
    Потім змінити ті, які відрізняються.
    Наприклад, заздалегідь і ін'єкції.

З повагою
    Дякую за відповідь, але, на жаль, я не розумію, що ви хочете сказати...
    Перше питання, яке я хотів би, що хтось мене видалив ? якщо з MPPS я можу читати і писати ебу Ducati, gi? було б добре знати це напевно.
    Тоді я хотів би зрозуміти, як я пишу файл Ducati Performance в ебу, так що ? з 304 KB відмінність? 320 КБ.
    Повторюю, що я не знаю нічого про те, як змінити карту, аванси, розчин для ін'єкцій, для мене ? майже арабська, зараз я був би щасливий, щоб використовувати карту DP...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    тоді друзі вас відповідаю, я з ducatista я мали 3 600 автомобілів в 900 автомобілів, і тепер я продаю l' s4r, щоб прийняти speedfither проблема карту ducati performanz, який переміщує резюме в високою, скажімо, для використання на треку, я зробив сотні тестів, і ви не заробляєте більше 3-х коней на цьому двигуні єдине, що ви ? право робити і рухатися дозування так, що двигун розтягнути і більше, біль у двоциліндровий італійський такий момент, може бути, занадто багато але, занадто рано і закінчується занадто відразу, я з часом мені вдалося отримати хороший compremesso cv пара, але все залежить від того, як ви хочете вести ви, якщо ви хочете зробити гонки по прямій ? рахунок покладіть безпосередньо карту ducati performance, якщо ви хочете використовувати її для всіх знову в гори ви звинувачуєте більше інтерфейс, цей двигун ? як ковдру, ви чохол на голову, ви дізнайтесь, ноги і vicervesa я сподіваюся, порівняння зробіть ідея,
    що стосується карті мало benza товстий, відразу трохи вперед, вниз, потім хоче бути знижена заднім числом стіни, і не подовжує,
    для написання я завжди використовував kess 1 до туристичне
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Цей Монстр ? для мене третя-Ducati, я мав Monster 600 автомобілів і 848, на якій був встановлений блок управління Ducati Performance оригінал.
    На жаль, як я вже? написав, не в змозі realizzarmi карту поодинці, хоча, можливо, я міг би віддати перевагу трохи пара pi? на малих обертах (мені подобаються різкі повороти в горах), ніж мати велику швидкість? пік. Також єдина система, з якою я міг би приступити до читання і запису ? у MPPS, чому? я не маю доступу в інші системи...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Пояснення: файл зчитується MMPS ? від 320кб, чому? у вас всередині навіть читання e2p, файл, який ви знайшли, а ? тільки flash, 304kb. За допомогою програмного забезпечення типу ECM, але також і з читачем, hex, якщо ви здатні (перейти копіювати/вставити перші 4000 адреси файлу в шістнадцятковий) могли б витягти файл повної 320кб. Факт залишається фактом? що б ви не правильну контрольну суму і ризики, щоб заблокувати ебу в запису.

Ще один момент: файл Ducati Виступи впевнений, що це підходить для вашого мотоцикла, щоб, як ? маса вихлопу і повітряний фільтр? У вас є або немає каталізатор і контроль лямбды?

Очі!! Натисніть копіювати/вставити з файлу, який ви не знаєте, не знаючи, що він поєднує в собі, ви робите більше шкоди!!

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Ок, дякую, зараз ідеї починають ставати легше...
    Мені здається, що ви мене рекламуєте, підтверджують, що ? можете читати і писати ці блоки управління з допомогою MPPS.
    Читаючи ебу безпосередньо від мотоцикла, я отримую файл, 320 KB потім, з допомогою шістнадцяткового редактора, я міг би взяти перші 16 KB і вихідний файл, і додавати їх в голові у файл DP щоб відновити файл з 320 KB (натисніть для запису в ECU через MPPS), але ми були б проблеми контрольної суми.
    На даний момент питання залишаються 2:
    1. Байти початкові знімати за допомогою hex редактор вихідного файлу, ті, з адреси 000000 до 003fff або до 004000? За моїми підрахунками, повинно бути, поки 003fff...
    2. Зробив це "copy & paste" байт, а не з'? щоб перерахувати правильно контрольна сума?

Додам, що фізично я досі велосипед в руках, тому я не можу перевірити каталізатор і лямбда-зонд, знаю тільки, що збирає стоки Стрілка допущені (але з dbKiller вимкнений).
    Востаннє редагувалось leandro89; 20-02-2014 до 21:38

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Я читати мій ECU з MPPS.
    Не писати файли різних розмірів.
    Кращий змінений файл.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    рішення m999 ? легко зробити....і ? єдиний спосіб зробити раніше.
    Для інших:ви можете витягти хорошу карту і якийсь поні в pi? граючи з маленьких кроків на авансові платежі, і в основному на виправлення....з тими, отримаєте мотор дуже еластичний і рідини..., реалізували все краще і краще ви втратите поспішає вниз....принаймні, 4-клапанний...але з 2 ми говоримо, що ви можете мати краще доставки, середньої довжини...
    для протягну......ну якщо ви взяли двоциліндровий...що ви хочете зробити за 200-220????
    але якщо ви розумієте, як це зробити, ви можете навіть пограти з tps....бензин не перестарайтеся....? легко її жирної вниз і, що стіни у верхній....а у вас гарна...на користь балансування тел farfallati...навуглерожування на відновлення виправлення....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    рішення m999 ? легко зробити....і ? єдиний спосіб зробити раніше.
    Для інших:ви можете витягти хорошу карту і якийсь поні в pi? граючи з маленьких кроків на авансові платежі, і в основному на виправлення....з тими, отримаєте мотор дуже еластичний і рідини..., реалізували все краще і краще ви втратите поспішає вниз....принаймні, 4-клапанний...але з 2 ми говоримо, що ви можете мати краще доставки, середньої довжини...
    для протягну......ну якщо ви взяли двоциліндровий...що ви хочете зробити за 200-220????
    але якщо ви розумієте, як це зробити, ви можете навіть пограти з tps....бензин не перестарайтеся....? легко її жирної вниз і, що стіни у верхній....а у вас гарна...на користь балансування тел farfallati...навуглерожування на відновлення виправлення....
    Спасибі тобі і іншим за відповіді, якщо б я був експертом, я б, напевно, дуже корисні, але, на жаль, для мене близькі на арабський...
    Максимум зараз, що мені робити ? прочитати вихідний файл з блоку управління і снд? тут, на форумі, то я повинен знайти деякі душі, піа, що я крок за кроком керівництво у зміні, починаючи від скажіть мені, яке програмне забезпечення використовувати, а потім, показуючи без термінів, занадто багато технічних змін, які необхідно внести або ви берете файл, і коли є бажання/час, щоб зробити це мені зраджує і мене riuppa на форумі змінено, може бути, пояснюючи тут, на форумі зміни cos? що з порівняння 2 файлів людям, як я, міг почати розуміти що-то в пі?...

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •