Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Трієст
    Повідомлення
    7

Проблема EGR fiat Bravo 1.6 mjet 2008 - Як вчинити?

Привіт всім, я хотів запитати думку, як вчинити з проблемою на моєму fiat Bravo.
    Автомобіль ? 2008 року, 1.6 mjet 105Л.З 110.000 Km.
    Приблизно 90 000 Км я поміняв по гарантії клапан EGR (новий оригінальний) чому? я ? довелося два рази, що контрольна лампа двигуна горить, з журналів була виділена проблема на клапан, і тоді мені ? була замінена.
    Кілька днів тому, після поїздки приблизно 500 км, так ? знову лампа, і я отримав майже відразу ж відчуття "відсутність" потужності від двигуна. На практиці я міг прискорити, як я хотів, і дати газ, що машина не слиною обертів і не пішов далі!
    Я вимкнув і знову, і машина відновила роботу регулярно. Я ? сталося приблизно через 1 годину одне і те ж. Нарешті, я продовжив поїздку ще на 500 км сигнальна лампа двигуна горить, але без проблем.

Сьогодні вранці у мене підключений до obd, і я докладаю результат...Я заявляю, що я використовую автомобіль і шпигун ? не горить.

P0489 EGR Valve control | No signal
    P0487 EGR Valve position | Signal high
    P0488 EGR Valve position | Signal low

Що ви мені порадите?
    1) Повернутися до FIAT і повторно запросити зміна EGR?
    2) Не хвилюватися, проблеми і приписувати причину, можливо, на дизельне паливо "бруду" ? Насправді я зробив повний автомат в сільській місцевості...
    3) У multiecuscan я знайшов функцію під назвою "EGR обмінник exclusion valve"? Що він робить? Слід виключити роботи EGR?
    4) На моїй старій 147 я застряг з пластиною в EGR, що ви можете? зробити це?
    5) Я читав, що ви можете? видалити EGR відображення...я можу це зробити, я з моїм тб (я думаю, що K-Line can - синій колір купив на ebay давно)

Спасибі всім, хто мені відповість!

Valve position low.jpg
    EGR Valve control.jpg
    Valve position high.jpg
    INFO Centralina.jpg
    EGR Exchanger.jpg

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Якщо ? на гарантії, поверніть її в цю папку назад... щоб це перевірити, виправив,
    пропоную кожному спосіб зробити його своїми руками закрити перший тренер у вашому районі, щоб уникнути проблем і непотрібних витрат.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    На ці двигуни можна змінювати скільки завгодно клапанів egr, у вас завжди буде така ж проблема, між тим, факти заміни клапана рециркуляції по гарантії, проблема в тому, що ця система рециркуляції вихлопних газів dellorto на ці автомобілі, має певний пристрій теплообмінника, який має функцію охолодження вихлопних газів, введених в колектор, так cristallizzarli і не дати їм атакувати в повітропровід всмоктування, але трапляється, що на фланець металевий, де підпирає клапан системи рециркуляції ог відбувається деформація, що робить перемикання вихлопних газів безпосередньо в колектор, і повітря холодне колектор, який піднімається від турбо компресора всередині системи теплообмінник, охолоджуючи занадто багато вихлопних газів і їх кристалізуватися безпосередньо всередині дії теплообмінника і на шток клапана, змушуючи їх затвердіти, як бетон, блокуючи клапан, який, у свою чергу, сили на глист усередині клапана, руйнуючи їх.
    моя порада ? замінити всю систему теплообмінника, якщо автомобіль ? по гарантії ви зможете зробити це тихо, або замінити клапан egr, який у вас встановлений в гарантії і ліквідації управління ебу двигуна, і ви ніколи не будете більше? проблеми
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    На ці двигуни можна змінювати скільки завгодно клапанів egr, у вас завжди буде така ж проблема, між тим, факти заміни клапана рециркуляції по гарантії, проблема в тому, що ця система рециркуляції вихлопних газів dellorto на ці автомобілі, має певний пристрій теплообмінника, який має функцію охолодження вихлопних газів, введених в колектор, так cristallizzarli і не дати їм атакувати в повітропровід всмоктування, але трапляється, що на фланець металевий, де підпирає клапан системи рециркуляції ог відбувається деформація, що робить перемикання вихлопних газів безпосередньо в колектор, і повітря холодне колектор, який піднімається від турбо компресора всередині системи теплообмінник, охолоджуючи занадто багато вихлопних газів і їх кристалізуватися безпосередньо всередині дії теплообмінника і на шток клапана, змушуючи їх затвердіти, як бетон, блокуючи клапан, який, у свою чергу, сили на глист усередині клапана, руйнуючи їх.
    моя порада ? замінити всю систему теплообмінника, якщо автомобіль ? по гарантії ви зможете зробити це тихо, або замінити клапан egr, який у вас встановлений в гарантії і ліквідації управління ебу двигуна, і ви ніколи не будете більше? проблеми
    concordo.se не міняють по гарантії недолік виключити з ecu і гори flancia.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Трієст
    Повідомлення
    7
    Дякую всім за інформацію...

чи знаєте ви відповісти мені на питання multiecuscan на "EGR обмінник exclusion valve"? працює? мені замикає клапан і, отже, не повинен мати підприємець? проблеми?

Якщо я не готовий змусити мене змінити відображення, чи можу я спробувати ? що кабель треба купувати?

Дякую
    Між

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    А) p? не використання multiecuscan, але я не пам'ятаю цієї функції від вас згадується. У будь-якому випадку, вам варто звернутися до кого-то на секторі, чому? хоч і правда, що ваш автомобіль монтує edc16 ? цілком можливо з якоюсь інтерфейс, економічної, у разі проблем, завжди за кутом, ви ніяк не зможете його відновити. Якщо ви можете прочитати, я думаю, що ніхто з negher? руку за виключення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Трієст
    Повідомлення
    7
    Я пробував сьогодні вранці, але, переконавшись, то параметри egr виходить завжди в роботі....
    Ви можете дати мені дві прямі, що кабель купити, щоб спробувати, щоб я зміни (зрозуміло, з вашою підтримкою)?

Спасибі всім!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ви повинні витратити, щоб залишатися traquillo, принаймні, 150 євро... *****...

або перейдіть у свій механік довіри і запитати, якщо знаєте якийсь тренер...
    або, якщо c'? хтось на форумі, що ? з вами...

якщо немає посилаю **** адміністраторам, що вас proporanno їх обладнання...
    Востаннє редагувалось leandro89; 20-02-2014 до 21:53

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    ви повинні витратити, щоб залишатися traquillo, принаймні, 150 євро... *****...

або перейдіть у свій механік довіри і запитати, якщо знаєте якийсь тренер...
    або, якщо c'? хтось на форумі, що ? з вами...

якщо немає посилаю **** адміністраторам, що вас proporanno їх обладнання...
    я настійно рекомендую вам дати йому прочитати правила.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    я настійно рекомендую вам дати йому прочитати правила.
    між тим, у мене не вказано, хто і що... але лінії універсальний...
    другий, як модератор факти їздити краще в форумі.. те, що c'? хто вказує також ім'я...
    як, наприклад? також в продаж оголошення....

Привіт і хорошу роботу..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •