Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви насправді, я намагався, cos? , вставляв в привід стрижень його staganvo і несу в ****llo отвору, а потім розплавити олово, щоб зробити це приварити на отвір, але нада....я просто не люблю напали....навіть якщо на schedino bdm півня, як ви бачили на фото я не знайшов труднощі? це правило, навіть якщо результат не ? стан відмінний...але я досяг мети....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Хлопці, я хотів би ще інформації: як називаються і що я повинен запитати у магазині електроніки, щоб мати ті смуги, які балансують, для bdm? я edc16, на якому ви можете робити випробування зварних швів....
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    Хлопці, я хотів би ще інформації: як називаються і що я повинен запитати у магазині електроніки, щоб мати ті смуги, які балансують, для bdm? я edc16, на якому ви можете робити випробування зварних швів....
    дякую
    Стрип-2,54 мм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Чет досі не радий, що мої stagnature . Перший, коли я використовую паяльну пасту і з stagnantore баланс разом зі мною, Пін-коди, макарони йдуть на eprom або на карту, скажімо, як раз там, де закінчується Eprom?
    Чи можу я використовувати макарони зварені і scioglierla гарячого повітря? Або ризик об'єднати всі контакти
    останнє, що температура для того, щоб використовувати stagnantore який повинен бути? Чому? мені не тане, ставок, той просто взяв не розумію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дивіться також я початківець....тоді я з флюсу, не у мене проблеми, якщо я використовую гаряче повітря....але, з стиль, чесно кажучи, не бачив і комунальні послуги? такий продукт, враховуючи мою відсутність досвіду....хоча в мережі я бачив багато відео, де буде вперше застосований в потік, а потім, спираючись eeprom і з пером та дріт з олова зробити прямі під пайку послідовно всі контакти....тому те, що ви сказали, ви пу? зробити також зі станції гарячого повітря...все ? зрозуміти, як ..або краще мати право maestranza...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    дякую
    називаються також роз'єми тюльпан , bosch edc16 крок ? 2,54 мм, як каже перевищення швидкості !

Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Чет досі не радий, що мої stagnature . Перший, коли я використовую паяльну пасту і з stagnantore баланс разом зі мною, Пін-коди, макарони йдуть на eprom або на карту, скажімо, як раз там, де закінчується Eprom?
    Чи можу я використовувати макарони зварені і scioglierla гарячого повітря? Або ризик об'єднати всі контакти
    останнє, що температура для того, щоб використовувати stagnantore який повинен бути? Чому? мені не тане, ставок, той просто взяв не розумію.
    якщо ви приєднуються контакти, ви використовували занадто багато олова , або ви не очищені . Навіть паяльник в обов'язковому порядку слід очистити від оксидів ... паяльну пасту я не використовую , його також можна зварювати гарячим повітрям і pin-коди не приєднається, якщо добре очищені, так і свої, що смоли, ясно ? справу? паста, яка повинна бути помірною.... одна річ, яку я бачив за ці роки ? станції, зварні економічні, не є надійними, як читання температури і так далі, тому рада первинної ? зробити тести, а не покладатися на номер, який потім не відповідає реальності?..
    Востаннє редагувалось leandro89; до 17-02-2014 22:03

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Коли повинен бути гарячим повітрям, на дільниці слід видалити ставок? або просто навіть дати невеликий згладжений з полотна brasiva?
    наприклад, залишки гарячого повітря без паяльної пасти? повідомляється, ставок..

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    ви від смол зняти ставок в надлишку , а потім виберіть один прохід з флюсу, щоб вирівняти і disossidare все.

полотно шліфувальної його? живу в господарський... не я жодного разу.

точне станція smd можна розчинити прямо в ставок, дорога, що ? на плиті зробити? інше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    тому, якщо я правильно зрозумів, ставок просто вже те, що c'? у pizzola після того, як я повинен бути, а не я повинен покласти ще, коли баланс з повітря.
    вибачте, але я роблю різні тести, і я хотів би зробити хороші зварних швів.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    якщо ділянки луджені і disossidate , не служи? додати ще те, очевидно, залежить від того, що ми говоримо про plcc , psop , спк , dip........... кожен має свої потреби

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •