-
видобуток інжектор 1.3 multijet
Добрий вечір, хлопці, я намагаюся отримувати інжектор моєї машини, тому що вентилюється і я хотів би поміняти прокладку міді, але нін, я просто потім, здається, зварено, що хтось має ще досвіду, ніж у мене, що метод використовує? Є якийсь знімач? Я пробував все,
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт, історія ? довгий для цих форсунок, існують різні хімікати, які допоможуть вам, але якщо ? застряг в нижній постарайтеся, щоб побачити, якщо ваш pompista має набір знімач для цього автомобіля, в рідкісних випадках слід також зняти головку блоку......
-
Іди туди вже? миючого засобу для тіла farfallati або щось подібне, яка розчиняє нагар (Типу навіть деякі очисники dpf) ? спробуйте на гарячому двигуні, і, будь ласка, що буде далі. У іншому випадку вам потрібно знімач, якщо гідравлічний домкрат типу, як мій, ще краще. В даний час на всіх автомобілях сучасних chilometrate форсунок, тверді, щоб вийти. ? як правило, при p? терпіння вам вдасться. Може бути ? pi? триває витягнути свічок, іноді на multijet. Мій колега, в деяких випадках знімав гайки чи шпильки, і говорила "я чекаю двигуні рано чи пізно приходять,
" метод, який я не схвалюю повністю.
-
тобто вдалося після я не знаю, як спрей, і молитви, і вийшов, поставивши на мотоцикл він полював тиск ж насправді вийшли всі :-) , ra інше питання : чи потрібно прибирати домовленість, але як я можу не кидайте нічого в циліндр?
-
Для очищення розміщення існує інструмент, шліфувальні упор форсунки, що дозволяє шайба дотримуватися чудово, тому що коли вентилюється 9 з 10, що деформується основу з алюмінію.
Якщо ви помилково падає якийсь домішки? в циліндр, не ? проблема, враховуючи, що зуміє викинути з вихлопної труби, важливо ? що там не кидайте шматки металу. Ми? що це відбувається ? що, можливо, домішки? в кінцевому підсумку через клапани, а потім, щоб привести в рух це стає проблемою, враховуючи, що не в змозі зробити стиснення.
-
Але ви не можете зрозуміти, що відбулося вчора ввечері, після того, як все зробив і зібрав все, збираюся поставити на мотоцикл і сюрприз був розділений t над інжектором мораль я залишився без машини, тому що в них спочатку oraera все закрито і автомобіль був затоплений нафта:-) , але дякую за всі поради, пізніше сів на нього і все
-
mannagia тобі mannagia,ви пробували витягнути його з т нападу?
-
Ні, безумовно, він був дуже сухий і підписувати труби і маршрут
-
Ті, T ламаються, а якщо є, спирається на руки помилково вище, а я тримаю завжди запас і, звичайно, тих з металу, а не ciofeche пластику.
-
Існують для цього типу форсунок також залізом?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму