як випливає з назви, з чим ви можете прочитати focus 1^серія 1.8 дизель 100cv у 2003/04?
ви можете зробити в послідовний? або тільки туристичне/dissaldando?
спасибі, зовнішній вигляд, деякі новини! не припущення :-)
як випливає з назви, з чим ви можете прочитати focus 1^серія 1.8 дизель 100cv у 2003/04?
ви можете зробити в послідовний? або тільки туристичне/dissaldando?
спасибі, зовнішній вигляд, деякі новини! не припущення :-)
якщо не помиляюся, ебу delphi, зробіть як в bdm, що в послідовний.
p.s. звичайно, ce тільки смерть ;-)
уго ---- президент A.E.P.
так, але ви це ви вже зробили ці з півень v2?
у мене зроблені два і, сподіваюся, не перетворити його в ще, мені не сподобалися, як вони реагують на зміни.
Я зробив з ебу delphy і я читав, і написано в послідовний півень V50 без проблем. Це займає приблизно 30 хв, прочитати і навіть написати його.![]()
Від матвія
ні, я я зробив кілька але я не зміг її послідовний я пішов bdm пу? можливо, моя проблема я не наполягав, знаючи, що був delphy хотів перестрахуватися що стосується карту справді бере стільки, що легкі хмара диму, що тоді ? так, злегка, до прибуття турбіни, але це дійсно зводить з тим, щоб витрата палива погіршились
ви legend і, як ви кажете, тягнути тягне, але курить і витрата палива погіршилися, то перше, що я зробив, взяв змін, після приблизно 20 км, що я відчував раніше різниця була мінімальною, так як, я сказав, ecu, що я не люблю робити, я його читав, і написано в послідовний півень v48 час, приблизно як ті, що згадані машиніст, може бути, дещо в запису.
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я підтверджую вищевказані проблеми. Легкий sbuffatina в acellerazione, а також зчеплення ? справедливу. Витрата може бути трохи більше.![]()
Від матвія