Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-45 45

Обговорення: mpps 12 500 abarth

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Бажаючи змінити файл 896 kb, що програму можна використовувати???
    та якщо б я хотів ввести відображення tributo Ferrari???
    я з Ecm я копіюю драйвера на файл орі і гра ? зробив...
    ээээ magar суєти хусия, ви повинні скопіювати весь процесор в boot і змінити цифри soft e2p
    інше питання, використайте кнопку пошук
    http://www.professionalchiptuning.ne...=tagliare+file
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Legend, коли ви говорите читання процесора, ви маєте на увазі, що в BDM, що я роблю з Gallo2, але не можу зрозуміти, як змінити номери soft E2P, що програми ви використовуєте???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    хлопці, але тоді це буде історія mpps, який блокує ці ecu ? правда це чи ні?
    ? можливо, що ті, що блокують, можливо, завантажують файл кричи, не ? його, або, може бути, працюють на ecu gi? essesse і ви шукаєте оригінальний файл?
    коли ви поставите mpps ви не можете знайти код довіри, щоб отримати файл, просто, щоб цей єс??

я кажу про те, що працювати з інтерфейсами тестування, бесіда скла, яке знижує і всі інші оповідання, справедливо для всіх блоків управління,

зараз ми знаємо, що silavora з booster надає і не smuovendo ne стекол ne нічого :-)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Я з них, я зробив так багато, аби почувати себе погано на ecu я прибув в 58 писання l,я блокований з mpps fgtech, що з kess v1 запис йде добре, але машини не

Citazione Спочатку Написав unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Legend, коли ви говорите читання процесора, ви маєте на увазі, що в BDM, що я роблю з Gallo2, але не можу зрозуміти, як змінити номери soft E2P, що програми ви використовуєте???
    hex-редактор в іншому випадку, якщо ви не зміните e2p, коли робиш діагностику або зробіть id послідовний ви стрибали hw і м'які, неправильні, але не впливає на роботу автомобіля
    Востаннє редагувалось leandro89; до 17-02-2014 04:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    hex-редактор в іншому випадку, якщо ви не зміните e2p, коли робиш діагностику або зробіть id послідовний ви стрибали hw і м'які, неправильні, але не впливає на роботу автомобіля
    Кіто цей сертифікат автентичності, що ви написали, і я думаю, що всі ті, які мали проблеми з mpps ведмедиці диск, можливо, avevao проблеми саме з цієї причини.

Meti випадку, що один відкриває ecu і не змінює ці цифри, ок?
    Потім продає машину вже? порівнюється, може бути, з файл boot essesse...

Машина йде в ificina, закон, hw і sw, і, як вважають підстава без комплекту домашній essesse

Завантажити карту прочитано virtual read або завантажена з бази даних і листкові машина не заводиться

Я думаю, що це логічно, як, що, чому? я не можу пояснити, як ніколи багато з mpps пишуть і заміняють у тисячі разів спокійно та інші заводи....

Ви пробували писати карту з mpps на цей ecu після завантаження оригіналу і з hw, а якщо його?

Я знаю, що ви зробили це тисячі разів, але, може бути, це випробування тобі не вистачає :-)

Ще раз спасибі, у всякому разі, поради.

Я просто машина в розпорядженні, проте я хочу бачити, що id hw і sw, я, виходить, погано, що йде без припою, як ви можете? читаю, і запишіть його в boot? З бляшки ? можете зробити це? C'? хто продає ? скільки вони коштують?

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •