ээээ magar суєти хусия, ви повинні скопіювати весь процесор в boot і змінити цифри soft e2p
інше питання, використайте кнопку пошук
http://www.professionalchiptuning.ne...=tagliare+file
ээээ magar суєти хусия, ви повинні скопіювати весь процесор в boot і змінити цифри soft e2p
інше питання, використайте кнопку пошук
http://www.professionalchiptuning.ne...=tagliare+file
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Legend, коли ви говорите читання процесора, ви маєте на увазі, що в BDM, що я роблю з Gallo2, але не можу зрозуміти, як змінити номери soft E2P, що програми ви використовуєте???
хлопці, але тоді це буде історія mpps, який блокує ці ecu ? правда це чи ні?
? можливо, що ті, що блокують, можливо, завантажують файл кричи, не ? його, або, може бути, працюють на ecu gi? essesse і ви шукаєте оригінальний файл?
коли ви поставите mpps ви не можете знайти код довіри, щоб отримати файл, просто, щоб цей єс??
я кажу про те, що працювати з інтерфейсами тестування, бесіда скла, яке знижує і всі інші оповідання, справедливо для всіх блоків управління,
зараз ми знаємо, що silavora з booster надає і не smuovendo ne стекол ne нічого :-)
Я з них, я зробив так багато, аби почувати себе погано на ecu я прибув в 58 писання l,я блокований з mpps fgtech, що з kess v1 запис йде добре, але машини не
hex-редактор в іншому випадку, якщо ви не зміните e2p, коли робиш діагностику або зробіть id послідовний ви стрибали hw і м'які, неправильні, але не впливає на роботу автомобіля
Востаннє редагувалось leandro89; до 17-02-2014 04:14
Кіто цей сертифікат автентичності, що ви написали, і я думаю, що всі ті, які мали проблеми з mpps ведмедиці диск, можливо, avevao проблеми саме з цієї причини.
Meti випадку, що один відкриває ecu і не змінює ці цифри, ок?
Потім продає машину вже? порівнюється, може бути, з файл boot essesse...
Машина йде в ificina, закон, hw і sw, і, як вважають підстава без комплекту домашній essesse
Завантажити карту прочитано virtual read або завантажена з бази даних і листкові машина не заводиться
Я думаю, що це логічно, як, що, чому? я не можу пояснити, як ніколи багато з mpps пишуть і заміняють у тисячі разів спокійно та інші заводи....
Ви пробували писати карту з mpps на цей ecu після завантаження оригіналу і з hw, а якщо його?
Я знаю, що ви зробили це тисячі разів, але, може бути, це випробування тобі не вистачає :-)
Ще раз спасибі, у всякому разі, поради.
Я просто машина в розпорядженні, проте я хочу бачити, що id hw і sw, я, виходить, погано, що йде без припою, як ви можете? читаю, і запишіть його в boot? З бляшки ? можете зробити це? C'? хто продає ? скільки вони коштують?