вітаю всіх,!!!!!!!
хлопці, я намагаюся зрозуміти, карти цієї машини з ecm,як першу карту, я вважаю, ін'єкції parzializata (1)це має бути обмежувач диму, вірно?другий, замість того, я вважаю, ін'єкції виправлення (1)це що ви маєте на увазі??
вітаю всіх,!!!!!!!
хлопці, я намагаюся зрозуміти, карти цієї машини з ecm,як першу карту, я вважаю, ін'єкції parzializata (1)це має бути обмежувач диму, вірно?другий, замість того, я вважаю, ін'єкції виправлення (1)це що ви маєте на увазі??
щоб дати вам кращу руку ? краще мати карту перед, ви можете вставити посилання на карту безпосередньо з бази даних.
ок, спасибі!!!
ось файли орі, що я намагаюся зрозуміти,........http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1392142045
це екран, який ecm, є drever edc16u34
Востаннє редагувалось leandro89; до 16-02-2014 13:28
"уприскування, виправлення" у файли, які ви відправили ? інший обмежувач диму в функції map...
"уприскування parzializzato" і обмежувач диму на основі maf....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
fregatene, що ви f? переглянути драйвер ecm...
ви знаєте, що lim диму функції maf/map в осі, у вас повітря або прес-turbo...
таким чином ви зміните....
додам, що в ecu в питанні iq,z ? gi? в мг....
вам не доведеться конвертувати у що-небудь...
Востаннє редагувалось leandro89; до 16-02-2014 22:36
що подивитися в карту....вісь z...cio? iq ? вже в мг...для цього ecu..
також maf ? в mg/str, отже, потрібно просто calcolarti afr, що ви хочете, без перетворення нічого....
це що стосується lim диму функції maf....
для того, функції map, розрахунок ? р? занадто складний і все одно мало довіри з-за занадто великої кількості змінних, пов'язаних із щільність повітря,його температура та ін...так що цілком можна збільшити лім питання у відсотках..
ок, все ясно!!!манро не знаю, якщо ви можете бачити карту ori але обмежувач крутного моменту, бо і так низько!але не в мг?або потрібно конвертувати?2500 rpm я вважаю, 3640 високий і є 6 mappeaffini