Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    вибачте, як прикріпити?

Ось, хлопці, нарешті, нам це вдалося.
    від далі порад.
    Спеціально прикріплені файли:
    2 ФАЙЛУ: файл перепризначений від rimappatore примітка майстерня bosch, rail високого засобом стукає внизу ? дуже шумно, сіль. abbruzzese на 85-90 км/год 4? руху, і при зупинці смердить і двигун schricchiola.
    FILE 3: file перепризначений від rimappatore форуму , rail високого засобом стукає внизу ? дуже шумно, сіль. abbruzzese на 85-90 км/год 4? руху, і при зупинці смердить і двигун schricchiola.
    4 ФАЙЛУ: файл, з якого я взяв кий, щоб мої rimappature.
    ФАЙЛ 6: файл перепризначений від мене, rail низьким засобом, не стукає ? досить гладко, сіль. abbruzzese в 100-105 км/год 5? руху температура регулювання, педалі проводці акселератора світліше і відповідає трохи більше? швидко, і після натискання на педаль акселератора почала чути свист турбіни. Для мене це майже добре, на 78% ( з цим, схоже, усе ще один двигун під, не в плані продуктивності, але, як fluibilita rumorosit? дуже dimuinti, якщо не майже зникли, на відміну від звичайного щита 94 резюме
    Від хлопців чекаю ваших думок

Файл 2 ЩИТ 0281010591 1? перепризначений від rimappatore rail високого picchia.rarФайл 3 Щит 0281010591 2? перепризначений даун, викл. rail високого picchia.rarФайл 6 ЩИТ 0281010591 файл перепризначений мною rail низьким добре 78%.rarФайл 4 З яких я взяв кий sw і hw diversi.rar

Хлопці, скажіть мені, якщо можете їх читати
    Дякую

Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    я писав з тіл я сподіваюся, ви зрозуміли мою думку
    legendaryslave чи можете ви їх читати?
    Дякую
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 10:51

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я дав поглянути, але і' важко контролювати зміни, якщо відсутній оригінал, у мене є один такий, але я не впевнений, карти, ви повинні розмістити його в грі, з тим, що я, я і я повторюю, я не впевнений, порівняння я не бачу всього цього тиску в рампі, навіть у файлі другого приготували мені здається, що це орі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я зрозумів, що йти ? що з карти, терміни змінені

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    я зрозумів, що йти ? що з карти, терміни змінені
    Браво franco75 ви скористалися в повному обсязі

Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я дав поглянути, але і' важко контролювати зміни, якщо відсутній оригінал, у мене є один такий, але я не впевнений, карти, ви повинні розмістити його в грі, з тим, що я, я і я повторюю, я не впевнений, порівняння я не бачу всього цього тиску в рампі, навіть у файлі другого приготували мені здається, що це орі.
    Вибачте ugo boss, але в грі немає я раніше rimappatore сказав, що у lha більше

Вам додаю файл, з якого я взяв кий
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-03-2014 до 12:17

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав ЧІП-ТЮНІНГ Visualizza Messaggio
    Вам додаю файл, з якого я взяв кий

ФАЙЛ SPUNTO.rar
    я повторюю вам, що якщо ви не маєте файлу ori важко побачити і оцінити зміни.

p.s. впевнений, що великий тренер не дав вам файл орі, коли він зробив роботу, і ще гірше, не було більш приємно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29

Red face

я повторюю вам, що якщо ви не маєте файлу ori важко побачити і оцінити зміни.

p.s. впевнений, що великий тренер не дав вам файл орі, коли він зробив роботу, і ще гірше, не було більш приємно.
    Привіт ugo boss прямо зараз докладаю вихідний файл з таким же hw і sw оговтався від цього форуму.

файл видалений ori
    Дуже схоже насправді майже близнюки в файл N6 той факт, що від мене, з яким я йду
    Хлопці під з думки.
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 19:18

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Привіт ugo boss прямо зараз докладаю вихідний файл з таким же hw і sw оговтався від цього форуму.

файл видалений ori
    Дуже схоже насправді майже близнюки в файл N6 той факт, що від мене, з яким я йду
    Хлопці під з думки.
    файли ori повинні бути введені в баку даних, щоб полегшити будь-пошук та обговорення йде вставив посилання з номером вісь,
    пам'ятаю, що файли, орі повинні бути введені, вказавши hw, sw, тип ecu і резюме

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825

файл видалений ori
    Хлопці під з думки.
    на мій погляд, в тому, що цей файл не кричи.

я скачав те, що залишилося, я не бачив, що він був видалений, (fat casein ca fasei)
    Востаннє редагувалось leandro89; до 16-02-2014 13:27

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    я скачав те, що залишилося, я не бачив, що він був видалений, (fat casein ca fasei)
    прямо зараз ? у банк даних, якщо ви хочете, ви можете побачити їх.
    Дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    бачив, що обговорення тоді закінчилося на другий план, хотів оновити його, сказавши, що перший rimappatore, що потім він втратив, звичайно, про файл-орі зробив карту повністю неправильною і 2 mappatori наступні не в змозі знайти файл ori прийняли сигнали від одного з hw одно, але sw-іншому, тому що це не він перебував,мораль зробили бійню, на бійню, і результат вже пояснив, чіп-тюнінг,кожен зрештою ви звернулися до нас, ми знайти файл золотих,ми повернулися з 0 і ми зробили просту карту, яка, мабуть, sodisfa клієнта-добре і без проблем з продуктивністю,шум і сморід залежить.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-03-2014 до 19:38
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •