-
volvo fh12 Читання і запису
Привіт, хлопці, мене попросили прочитати Volvo fh12 500cv з ecu Volvo TRW. Я FGtech v53 і ? до протоколу даного типу ecu. Vorre isapere якщо є проблеми читання-запису (типу кодувань різних etc) видно, що ? перший раз з такою половиною.
Спасибі всім
-
Я, принаймні, я хотів би прочитати... може бути, навіть не підтримує, а потім ви зробите проблеми до їх мати.
-
в протокол c'? через obd, для? проблема ? що я не маю ні найменшого поняття, про яких-небудь проблем для зчитування і/або запису типу втрати кодування або іншого.
-
на мій погляд, для читання не потрібно нічого боятися,curiosit? має гнізда діагностичного роз'єму 8-pin або 16-контактний obd?
-
я ще не бачив, я перевірив тільки, якщо б цей протокол V53
Де-читає в мережі повинні мати 8 -
-
ті, які я читав, я і опублікована в банку даних теж були 8-pin, але не 500 л. с., в будь-якому випадку дивіться у pdf-півень, який, в залежності від року змінюються у місці з'єднання 2-контактний зв'язку
-
ок, є дар? подивимося.
Але в процесі читання, і, можливо, записи у вас виникли якісь проблеми ?
Ті, ECU не я ніколи не бачив і буде особливо в перший раз, що я читаю і що я бачу файлу з половиною cos? велика. Читання, здається, 32kb, але не ? р? занадто мало ?
повторюю, що нічого не знаю вантажівок, так що буде перший досвід
-
немає жодних проблем в процесі читання, я підтверджую, що файл ? 32kb, і що іноді вентилятор обігрівача кабіни
? я прочитав 440 к., що читання було 64 кб
Востаннє редагувалось leandro89; до 16-02-2014 22:32
-
ок, я думаю, що в суботу дивитеся? файл. я скачав одним з перших, з бази даних, і я бачив, що навіть ECM розпізнає ці файли. зрештою, вони дуже прості, ці карти. В драйвери c'? управління турбо, просто у мене мало часу, я шукаю, в 2D ( завжди, якщо c'? у карту, а якщо турбо ? керованим від ебу )
-
НОВАЧОК
Привіт
Якщо ? у 500cv значить, що ? Євро 5 з блоком управління EMS2,з процесором Freescale Mpc5556
Їх, все залежить від врожаю і від версії обладнання,це тому що в Hw P01-02-03 карти мають більш або менш початку,а Hw P04, і 05 мають карти, в кінці кінців...і ті не читають з розетки,але тільки Jtag...і запишіть його від розетки повинні мати півень Орі (див. на сайті - Software Revision, і ви знайдете новий протокол)
Ви повинні розмістити файли,так давайте перевіримо, якщо ви можете або менш pomparlo :-)
Забув..на читання 32k ви знайдете, звичайно, кілька curvetta,але не важливі, якщо б Hw P04-05
Як правило, це ті, від 2007 року, які мають Hw P04 " і " наступний"
Її в jtag потрібно зірки в очі...не ? неможливо зробити,але пін-код для зварювання дуже малих в jtag..і між 1-контактний, а інший є контакти маси...так що очі на короткі!! ;-)
Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 22:55
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму