вибачте, як прикріпити?
Ось, хлопці, нарешті, нам це вдалося.
від далі порад.
Спеціально прикріплені файли:
2 ФАЙЛУ: файл перепризначений від rimappatore примітка майстерня bosch, rail високого засобом стукає внизу ? дуже шумно, сіль. abbruzzese на 85-90 км/год 4? руху, і при зупинці смердить і двигун schricchiola.
FILE 3: file перепризначений від rimappatore форуму , rail високого засобом стукає внизу ? дуже шумно, сіль. abbruzzese на 85-90 км/год 4? руху, і при зупинці смердить і двигун schricchiola.
4 ФАЙЛУ: файл, з якого я взяв кий, щоб мої rimappature.
ФАЙЛ 6: файл перепризначений від мене, rail низьким засобом, не стукає ? досить гладко, сіль. abbruzzese в 100-105 км/год 5? руху температура регулювання, педалі проводці акселератора світліше і відповідає трохи більше? швидко, і після натискання на педаль акселератора почала чути свист турбіни. Для мене це майже добре, на 78% ( з цим, схоже, усе ще один двигун під, не в плані продуктивності, але, як fluibilita rumorosit? дуже dimuinti, якщо не майже зникли, на відміну від звичайного щита 94 резюме
Від хлопців чекаю ваших думок
Файл 2 ЩИТ 0281010591 1? перепризначений від rimappatore rail високого picchia.rarФайл 3 Щит 0281010591 2? перепризначений даун, викл. rail високого picchia.rarФайл 6 ЩИТ 0281010591 файл перепризначений мною rail низьким добре 78%.rarФайл 4 З яких я взяв кий sw і hw diversi.rar
Хлопці, скажіть мені, якщо можете їх читати
Дякую
legendaryslave чи можете ви їх читати?
Дякую