Привіт, хлопці, я заявляю, що в цій області я думаю, що я в нуль, мій scudo 2.0 jtd я це зробив перепризначити листопада від майстерні bosch дуже номінована результаті двигун стукає на низьких обертах шумно, і, коли я вимикаю скрипить ( дивлячись на нього в ecm я бачив, що було піднято тиск в магістралі rail) , потім я переробити карту від 2 різних людей в інтернеті і той же результат-підняли всі тиск в магістралі rail, двигун гучно стукає на низьких оборотах і schricchiola, але в той же час я зробив карту від мене, приймаючи значення rail від інших онлайн-карт, які є більше? низькими цінами, ніж ті, перевизначити різні підготовчі, результат двигун ? дуже тихо, трохи шумний і відчуваю себе набагато більше? турбіна, і хто-небудь покажу ця карта говорить мені, що ? зроблено погано.
Зараз я хотів би зрозуміти, в області rimappature я новачок, але як водій я не можуть зняти 32 років досвід роботи з tir, так що я не розумію, чому? з карткою, що всі говорять, що ? лайно, я бачу, що ван і набагато краще?
Дайте мені кілька порад