Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817

закінчується соусі для спамерів

тоді хлопці, як назва закінчується соусі для цих панів, які щодня порушують s........
    сьогодні я особисто приймаю чи ні активація кожного нового абонента, тому тих, хто підписується, і мені не подобається його нік або школою ***** або просто тому, що виявляється мене так не буде "більш прийнятий першим,кого ви повинні підписатися і протягом 24 годин, не спрацьовує, але і" серйозна людина можете зв'язатися зі мною через ***** в info*professionalchiptuning.net і всі можуть оцінити його стан,гарне продовження для всіх.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ти взяв непросте завдання...якщо вони починають бути 20 або більше? реєстрацій на день ви витрачаєте купу часу тільки для того. Для блокування спамерів є менш складні методи. Якщо ви запитаєте blackwolf, безумовно, ви зможете? дати руку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    як говорить волхвів час, ви можете керувати, що таким чином, враховуючи обмежені написи attauli будучи етапі запуску форуму. Але якщо ви досягнете номери форум мої знання, близько 100/150 реєстрацій на день, то стає дуже важко керувати, що. Ми vorrrebbe хто-то тільки для цього. А існує плагін, який, якщо встановлений фільтр для всіх нових заявок, на основі ip-адрес, **** і все інфо примітки спамерів. На форумі мого друга, який був 20-30 реєстрацій на день ? перейшли на ви, і немає двох на день. Effettivanmente може добре працювати. Якщо ви дбаєте дозвольте мені знати, і тобі крок...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    як говорить волхвів час, ви можете керувати, що таким чином, враховуючи обмежені написи attauli будучи етапі запуску форуму. Але якщо ви досягнете номери форум мої знання, близько 100/150 реєстрацій на день, то стає дуже важко керувати, що. Ми vorrrebbe хто-то тільки для цього. А існує плагін, який, якщо встановлений фільтр для всіх нових заявок, на основі ip-адрес, **** і все інфо примітки спамерів. На форумі мого друга, який був 20-30 реєстрацій на день ? перейшли на ви, і немає двох на день. Effettivanmente може добре працювати. Якщо ви дбаєте дозвольте мені знати, і тобі крок...
    здрастуйте,ви passalo, а тому я кажу з моїм другом, який співпрацює з закріпленням сед речі на форумі, і подивимося, що робити,справа в тому, що я порвав з ним людей.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    здрастуйте,ви passalo, а тому я кажу з моїм другом, який співпрацює з закріпленням сед речі на форумі, і подивимося, що робити,справа в тому, що я порвав з ним людей.
    спамери настільки обладнані, що з простими soft зуміють зареєструватися, активуватися і розміщувати авто на форумах, які використовують soft дуже часто, як у випадку з Vbulletin. У багатьох випадках достатньо ввести одне просте запитання, тел типу 2+2, щоб заблокувати їх на етапі реєстрації. Не ?+ можете debellarli ніколи, але ми повинні знайти спосіб менш клопітно, щоб жити з нею.

Cme плагін ви можете використовувати це:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    дякую за повідомлення,я написав моєму другові, і незабаром ми вставляємо привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    добре cos? користувачі будуть більш виділеними.
    я згоден в повному обсязі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    вибачте, але ці спамери, які роблять ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    приходять, заповнюють форум лайно, розміщуючи посилання на інші сайти, і якщо вони йдуть
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    точний день magi1984,вже кілька ночей, як я адмін, нам в 4, щоб видалити весь свій сміття.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •