Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 51

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    привіт франк! дякую тобі, dell допомогу, яку ви даєте мене, тому я повинен знизити менше, так що я повинен стояти близько 1000 1100 all приблизно так??
    я хотів би знати, чи не з'? метод правильно робити розрахунки, щоб добре робити цю карту .
    справедливо ви говорите, що шляхом зміни тиску turbo зміну витрати повітря з тут є? ви кажете, тоді я не розумію, що ви хотіли б сказати ,
    cio? я знаю, що карту лямбды ? карта співвідношення повітря та палива тут є? в таблиці значення точно не розумію, що означають

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Не бачить карту, як ніби це зроблено з одного значення. В осі у вас витрата повітря, спробуйте dimunuire карту, де у вас високі страв
    В таблиці див. Лямбда, 1000 дорівнює 1 (14,7 відносини стехиометрической (Вага повітря)/(Вага дизель).
    Карту обмежує значення лямбда, якщо міняти карту, відомих особливої різниці, значить, що ? вона, що ви обмежуєте дизельного палива.
    Ви пробували відкрити геометрії турбіни, щоб краще контролювати скачки тиску?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    привіт франк завжди ввічливі, в мені допомогти і дати добру пораду , я не можу зрозуміти все те, що ви сказали мені, можливо, відсутні деякі основні концепції .
    у табличній я відомо, число оборотів і навантаження я не бачу витрати повітря d або я помиляюся ?? як я і думав, старий я 1000 відповідає, відповідно, я з піків в табличній приблизно в 2000 я кажу про оригінальною карті, потім відповідає звітів стехиометрической приблизно в два рази, а потім на 29 , так що я не знаю, як саме інтерпретувати .
    поставивши замість цього все, що в 950 я думаю, що я ще й дизельного палива і, відповідно, йде більше? ? як я вже говорив, йде в recovery, якщо випади? коли автомобіль приходить до 180 і діагностика говорить, система контролю тиску в заряд , межа регулювання перевищено, якщо мова йде більш м'який, не переходить у recovery, тому я повинен зрозуміти, де я помиляюся.
    Франк, що indendi сказати, з відкритою геометрії для контролю стрибків тиску ???

у діагностиці тиск відзначений max 1,4 бар, даючи близько 120 точок на карті, турбіни, знижуючи, наприклад, 80 балів, і як то мене дав recovery все на мене, полягає в розумінні змінити на краще мапу лямбда-тоді я не знаю, чекаю ради від вас, експертів галузі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав tonybiond Visualizza Messaggio
    у табличній я відомо, число оборотів і навантаження я не бачу витрати повітря d або я помиляюся ??
    Помиляєтеся, залишити perderi драйвери ECM, дізнаєтеся, як дивитися файли в 2D-режимі, навантаження в реальності? у цьому випадку ? витрата повітря.

з 2000, що подивитися ? як ніби обмежувач, він повинен бути встановлений на число оборотів вгору.

Вашу проблему ? тиск турбо, яка піднімається, щоб надлишок дизельного палива, ви повинні moddare карту vgt.
    Приєднати базу, і ми разом карту vgt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    В ок після do заглянути в 2d перо nom, я зрозумів, що карту vgt б мапу тиску turbo або що вас збентежило з mjet чи я помиляюся ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    те, що драйвер ECM ? з позначкою "пори overboost" або щось подібне.

Забув, в F87AC знаходитесь у SVBL, слід збільшити, принаймні, приріст максимум, на що ви дали на карту turbo.
    Востаннє редагувалось leandro89; до 12-02-2014 22:00

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    привіт франк! дякую тобі, a от, але час overboost чесно кажучи не знаю, як покласти руки, якщо ви могли б мені допомогти я був би радий, чому? читаючи навколо, якщо ви змінюють ви робите шкоду, не знаю .
    що стосується svbl я читав, що б межі тиску turbo я не знала нічого цієї межі .
    У відповідності з логічним висновкам, що ви робите, справедливо йде скоригована в залежності від тиску, які я даю, бачачи все це в 2d, то я повинен інтерпретувати, як значення hex або в десятковій системі, чому? в шістнадцятковий піки 1338, і я думаю, що необхідно прийняти ці значення, або в десятковій піки 5000 так скажемо, які підпадають під це ? тільки "мо", щоб побачити я можу помилятися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав tonybiond Visualizza Messaggio
    привіт франк! дякую тобі, a от, але час overboost чесно кажучи не знаю, як покласти руки, якщо ви могли б мені допомогти я був би радий, чому? читаючи навколо, якщо ви змінюють ви робите шкоду, не знаю .
    що стосується svbl я читав, що б межі тиску turbo я не знала нічого цієї межі .
    У відповідності з логічним висновкам, що ви робите, справедливо йде скоригована в залежності від тиску, які я даю, бачачи все це в 2d, то я повинен інтерпретувати, як значення hex або в десятковій системі, чому? в шістнадцятковий піки 1338, і я думаю, що необхідно прийняти ці значення, або в десятковій піки 5000 так скажемо, які підпадають під це ? тільки "мо", щоб побачити я можу помилятися
    Значення їх esprimerei завжди в десятковій системі, але де його подивитися 5000? я бачу в 2350, і ? у sigolo значення (single value boost limiter).
    Поштовий файл, який ми бачимо разом.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    зменшення дизельне паливо аі пі? високі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    привіт альфа ви говорите, знизити небагато дизельного палива від 3500 ?? ? я не розумію, чому? пішла б в recovery тільки якщо я мапу якщо лямбда не працює

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •