Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 115

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Пальми (RC)
    Повідомлення
    18
    Я купив приблизно через рік, Grande Punto 1.3 Multijet 75cv, не ? - максимум, але, як на мене, для початку ? відмінне авто!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Без сумніву, A3.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    МЕНІ часто змушені використовувати автомобілі в прокат і, звичайно, я завжди уникав категорія-пі? низький (panda/ка/Y і так далі) і, таким чином, я завжди знаходив з автомобілів тут gi? в лапках. Як особиста думка андрій на серію 3 coup? або 4 нові серії, два літра споживає нічого, і всередині автомобіля ? унікальний світ, у порівнянні з конкурентами (mb і audi). Якщо ж ваш бюджет ? обмежений, то я б зробила ставку на "браво" я ? здавалося, кращим серед міф/температура/дельта/astra

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    gi? від p? часу на пошук автомобіля, щоб замінити мій старий jtd? читаю тут і l? я розумію, що вибір продиктований ? дуже важко, fiat group мені подобаються двигуни? грішать підвіски і інтер'єру.. бмв мені завжди подобалися у всьому, але якщо я oriento на моделі 2008 року c'? ризик нарватися на проблеми з двигуном n47 ланцюг турбо і зчеплення... можливо найкращий компроміс ? група vag, вибравши урожай з меншими проблемами...mercedes друзям, що вони відчувають проблеми в системі упорскування з системою delphi... коли знижки? ходьби sar? змушений взяти перше, що я вважаю, враховуючи, що я не можу вирішити, n? знайти щось дуже красиво, в моєму районі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Може бути, 147 ? р? датований порівняно з іншими, тому я расклассифицировал б Джульєтта. ? також новий Гольф або новий Леон на мою думку, заслуговують. Також залежить від бюджету, але, можливо, як і раніше, автомобілі йдуть на ps pi? дорогих.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    не існують автомобілі ідеально підходять для серії!!!!
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    gi? від p? часу на пошук автомобіля, щоб замінити мій старий jtd? читаю тут і l? я розумію, що вибір продиктований ? дуже важко, fiat group мені подобаються двигуни? грішать підвіски і інтер'єру.. бмв мені завжди подобалися у всьому, але якщо я oriento на моделі 2008 року c'? ризик нарватися на проблеми з двигуном n47 ланцюг турбо і зчеплення... можливо найкращий компроміс ? група vag, вибравши урожай з меншими проблемами...mercedes друзям, що вони відчувають проблеми в системі упорскування з системою delphi... коли знижки? ходьби sar? змушений взяти перше, що я вважаю, враховуючи, що я не можу вирішити, n? знайти щось дуже красиво, в моєму районі..
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    не існують автомобілі ідеально підходять для серії!!!!

я згоден з вами...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    вибачте, якщо я tagliagambe але для мене це опитування не має слюди сенсі ....... не існує "авто вчинені" в абсолютному , ні молодих, ні для молодих ........... завжди залежить від того, що один намагається.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    вибачте, якщо я tagliagambe але для мене це опитування не має слюди сенсі ....... не існує "авто вчинені" в абсолютному , ні молодих, ні для молодих ........... завжди залежить від того, що один намагається.....
    я намагаюся Fiat Barchetta червоний ревно охороняти.....oppsss миха я молодий я :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    я не згоден з вами; кожна машина має свій власний стиль, який може бути більш або менш віднести до вікової вік. мені хочеться навести приклад citroen DS3 racing: на мій погляд ? емблема автомобіля для молодих, так і для стилю (див. естетика подивитися кольору), так і для продуктивності, які пропонують весело досвід водіння.
    по-моєму, "не-молодий" (дозвольте мені пройти термін) буде мати різні уподобання щодо автомобілів, з якими весело провести час.

Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •