Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 36

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    вибачте, я не можу завантажити файл, але якщо ви скажете мені, що ви говорите ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Mr.Flash Visualizza Messaggio
    edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
    поштою файлів читання bdm.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою

тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....

потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою

тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....

потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
    ви праві і cks!!! довелося мені

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.
    привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
    бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
    Інші ідеї?

Citazione Спочатку Написав скф Visualizza Messaggio
    ви праві і cks!!! довелося мені
    а насправді , то пояснення повинні darcela......... як у вас вирішена ?
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:18

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
    бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
    Інші ідеї?
    доказів багато, то можете написати його резервної копії, а потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку, якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його, якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає, і, звичайно, кожен раз, коли ви закінчите писати контролює cks, і, звичайно, ви повинні бути впевнені, що флеш-кричи, я тебе запитав, якщо ви могли розміщувати резервні копії так, щоб його контролювати.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    я хочу уточнити, що всі докази, які я зробив вище, зроблені з BDM100 і KTAG, чому? OBD не з'? до нічого не писати з використанням різних інструментів.

додаю оригінальний флеш.

дякуємо тим, хто допоміг і тим, хто выст? зробити це !

Citazione Спочатку Написав скф Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,
    я використовував як BDM100 v1251 як KTAG..... завжди той же результат-помилка U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
    контрольна той corregono інтерфейси для запису , я дав йому завжди їду неправильні файли .
    c'? сказати, що така ж помилка і той приймає його, навіть якщо я кидаю всередині оригінальний флеш!!!!!! і тому ми говоримо-файлу з chk правильно.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:20

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я переписав тільки flash змінено ............. ПОМИЛКА U0301
    я переписав тільки оригінальний флеш ............. ПОМИЛКА U0301
    я переписав резервного копіювання bdm оригінальний ............ І' ОК

Flash ? ori , вивантаження його з usb і місце відразу.
    якщо ви хочете, спробуйте fere доказів, що я вам сказав вище, в їх послідовності.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •