Ось я уявляю є Еміліо з Мондрагоне Махачкалі практично pivello в полі.
Я завжди, з самого дитинства пристрасть для двигунів і, сподіваюся, дізнатися щось з цього форуму
Ось я уявляю є Еміліо з Мондрагоне Махачкалі практично pivello в полі.
Я завжди, з самого дитинства пристрасть для двигунів і, сподіваюся, дізнатися щось з цього форуму
привіт і ласкаво просимо
Ласкаво просимо на форум Еміліо
Привіт, хороший форум
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
привіт еміліо!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
привіт і ласкаво просимо!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ласкаво просимо на форум, розкажіть нам, також і ін.? і вашої нинішньої професії
Привіт всім, хлопці, мені 38 років та за фахом я-підприємець, у мене є фірма вантажів, з штаб-квартирою в махачкалі і в болгарії, я сподіваюся, що зможу найближчим часом приїхати в 80 повідомлень щоб залишати файл
привіт і спасибі
P. s. Леандро вибачте, я думаю, що ти в полі, а потім вам задаю це питання: на щит 2.0 jtd в rimappatore я був перепризначений ecu, результат майже стриманий, як продуктивність, але на низьких обертах стукає як божевільний, особливо при низьких температурах, я намагався знизити тиск в магістралі rail з значень, взятих на інші карти, результат я вирішив проблеми бити, але я втратив продуктивності, я просто щось більше? чим раніше, що в гору він пі? сили. Я spighi це що?
Привіт ? ласкаво просимо
Привіт sportwagon
Хлопці, проте, на питання, яке я задав леонардо можуть відповісти на всі.
Однак на питання, що я зробив леонардо можуть відповісти на всі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-02-2014 до 13:42