Сторінка 7 з 9 PrimaПеред ... 56789 ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 82
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    годування через bdm100 блок живлення додається, вам потрібно резервне копіювання повного завантаження, звичайно, після riverginazione в e2p
    На жаль, я не старі резервні копії, щоб завантажити, але мій intnzione було виправити мою після скачування. ? можна? програмне забезпечення мені потрібно?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    вам потрібен e2p вашого SW і HW діви... або, принаймні, не корумпованою, як ваша, а потім riverginarla

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    вам потрібен e2p вашого SW і HW діви... або, принаймні, не корумпованою, як ваша, а потім riverginarla
    Отже, незважаючи на розвантаження я не роблю нічого.

Для діви ви маєте на увазі, що я повинен робити scodifica часткове?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    Gpoint вам потрібно їхати назад до ecu, як ваша, від якого отримати файл e2p в rivergini і все навантаження

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Отже, незважаючи на розвантаження я не роблю нічого.

Для діви ви маєте на увазі, що я повинен робити scodifica часткове?
    точно не можеш нічого.....
    ви повинні знайти резервні копії одного і того ж HW і SW працює...
    то scodifichi частково і покладіть в неї...
    необхідно поставити після cod. форсунки твої по діагностиці і зробити вирівнювання проксі-сервера.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я пробував шукати в мережі, але я не знайшов жодного bdm мого ecu, і, чесно кажучи, я був би більше? тихий, якщо знайшов, з надійного джерела, а не посилання, у випадку, якщо в web.

Але в якийсь попередній пост (після того, як я збираюся перечитати його) хтось написав мені, що ви могли б перевірити мій. Alfajtd ви впевнені, що не можете?

Я відповідаю тільки я знаю, що без резервної копії я не роблю нічого, я волів би ви могли виправити, але, читаючи тому, я нічого не знайшов. У мене галюцинації

На різних інтернет-магазин, я бачив кілька edc16c39 з hw 883. ? на етикетці, прикладеної до ecu я не знаходжу посилання на програмне забезпечення, але я просто знайти hw 883?
    Востаннє редагувалось leandro89; 11-02-2014 до 20:45

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    перечитайте уважно, що я написав...

я написав тільки HW???

повинна бути копія вашої... СТОП!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні знайти ебу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi в e2prom і написати, все одно не розумію, все це струс дати.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви повинні знайти ебу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi в e2prom і написати, все одно не розумію, все це струс дати.
    Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.

Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.

Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?
    я можу порадити запитати info адміністраторів форуму, напишіть в цій **** ваша проблема info*professionalchiptuning.net і повідомте вашу проблему, то рішення вашої проблеми буде

Сторінка 7 з 9 PrimaПеред ... 56789 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •