вам потрібен e2p вашого SW і HW діви... або, принаймні, не корумпованою, як ваша, а потім riverginarla
Я пробував шукати в мережі, але я не знайшов жодного bdm мого ecu, і, чесно кажучи, я був би більше? тихий, якщо знайшов, з надійного джерела, а не посилання, у випадку, якщо в web.
Але в якийсь попередній пост (після того, як я збираюся перечитати його) хтось написав мені, що ви могли б перевірити мій. Alfajtd ви впевнені, що не можете?
Я відповідаю тільки я знаю, що без резервної копії я не роблю нічого, я волів би ви могли виправити, але, читаючи тому, я нічого не знайшов. У мене галюцинації
На різних інтернет-магазин, я бачив кілька edc16c39 з hw 883. ? на етикетці, прикладеної до ecu я не знаходжу посилання на програмне забезпечення, але я просто знайти hw 883?
Востаннє редагувалось leandro89; 11-02-2014 до 20:45
Gpoint вам потрібно їхати назад до ecu, як ваша, від якого отримати файл e2p в rivergini і все навантаження
перечитайте уважно, що я написав...
я написав тільки HW???
повинна бути копія вашої... СТОП!
ви повинні знайти ебу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi в e2prom і написати, все одно не розумію, все це струс дати.
уго ---- президент A.E.P.
Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.
Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?
я можу порадити запитати info адміністраторів форуму, напишіть в цій **** ваша проблема info*professionalchiptuning.net і повідомте вашу проблему, то рішення вашої проблеми буде