Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 52
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мені здається, що вони роблять упаковках по 4.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    8 одночасно, але я рекомендую міняти їх все 16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    дякую всім за поради.щодо всіх інших речей, ок,вентилі,клапани, болти camm etc...те, що я хотів сказати, видно, що клієнт має намір віддати машину і казав мені менше витрачає краще ? я хотів би знати, так як він перевіряє чесність штовхача, так що замінити лише той або пошкоджених.з моєї сторони також продають окремо, а також на ebay.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Я купив від mecc дизель відмінно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    8 одночасно, але я рекомендую міняти їх все 16
    ваша порада ? абсолютно вірно!але, з огляду на вартість всіх 16-і побачив, що стукіт йде тільки від циліндра, я думаю, що якщо c? як перехопити ці пошкоджені не вірите ? краще міняти ті, які не працюють, бачили, що клієнт повинен віддати?.мені поясніть, ну як я можу бачити те, що не дуже добре?спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116

Lightbulb

Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    ваша порада ? абсолютно вірно!але, з огляду на вартість всіх 16-і побачив, що стукіт йде тільки від циліндра, я думаю, що якщо c? як перехопити ці пошкоджені не вірите ? краще міняти ті, які не працюють, бачили, що клієнт повинен віддати?.мені поясніть, ну як я можу бачити те, що не дуже добре?спасибі.
    Єдине, що ви можете спробувати зробити і зняти штовхачі і спробувати змінити ті самі пружини. Як правило, вони ламаються завжди молоточків, над штовхачі і далі змінюються лише ті розкололися добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    В іншому випадку ви можете зробити вибір на користь олії-й? denso так, що штовхач не розрядився. Очевидно, що замінити всі, як ви порадили ? найкраще.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    якщо вони авто на стукіт клапанів потрібно міняти.більш тонкі сигарети не rischierei псує.якщо вони дають після двигуна ви можете cestinarlo

Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    якщо вони авто на стукіт клапанів потрібно міняти.більш тонкі сигарети не rischierei псує.якщо вони дають після двигуна ви можете cestinarlo
    опв, я хотів написати, чи мали вони botta.
    Востаннє редагувалось leandro89; 10-02-2014 до 21:55

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio

опв, я хотів написати, чи мали вони botta.
    на цих двигунах встановлені два типи клапанів типу найтонший (які є ті, які ви говорите)інших, більш великих,я не бачу, чому повинні поступатися,штанги зроблені спеціально для того, щоб прийняти їх у бочки, а потім піти на розрив без клапанів пошкоджені,якщо вони мали деякі пошкодження від стиснення не будуть всі рівні, і те після холодного запуску, я думаю, що двигун не повернувся б добре, що замість не ? успіхів,двигун має тільки цей невеликий стукіт, що ? тільки на одному циліндрі я думаю, це один або два на макс-штовхачі.

Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    на цих двигунах встановлені два типи клапанів типу найтонший (які є ті, які ви говорите)інших, більш великих,я не бачу, чому повинні поступатися,штанги зроблені спеціально для того, щоб прийняти їх у бочки, а потім піти на розрив без клапанів пошкоджені,якщо вони мали деякі пошкодження від стиснення не будуть всі рівні, і те після холодного запуску, я думаю, що двигун не повернувся б добре, що замість не ? успіхів,двигун має тільки цей невеликий стукіт, що ? тільки на одному циліндрі я думаю, це один або два на макс-штовхачі.
    опв, я забув сказати, що ті, які встановлені du цього двигуна є ті, ще більші.
    Востаннє редагувалось leandro89; 11-02-2014 до 21:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Так, але у випадку, якщо є ви ? Пошкоджена, і краще, ніж після потрібно міняти двигун? Колега сталося, я зрозумів, на 8 клапанів.зміни? тільки ковпачки клапанів результату? На шосе приблизно через 6000 км знищив двигун.головка клапана тріснула.запобігти краще, ніж лікувати

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •