мені здається, що вони роблять упаковках по 4.
мені здається, що вони роблять упаковках по 4.
уго ---- президент A.E.P.
8 одночасно, але я рекомендую міняти їх все 16
дякую всім за поради.щодо всіх інших речей, ок,вентилі,клапани, болти camm etc...те, що я хотів сказати, видно, що клієнт має намір віддати машину і казав мені менше витрачає краще ? я хотів би знати, так як він перевіряє чесність штовхача, так що замінити лише той або пошкоджених.з моєї сторони також продають окремо, а також на ebay.
Я купив від mecc дизель відмінно
ваша порада ? абсолютно вірно!але, з огляду на вартість всіх 16-і побачив, що стукіт йде тільки від циліндра, я думаю, що якщо c? як перехопити ці пошкоджені не вірите ? краще міняти ті, які не працюють, бачили, що клієнт повинен віддати?.мені поясніть, ну як я можу бачити те, що не дуже добре?спасибі.
В іншому випадку ви можете зробити вибір на користь олії-й? denso так, що штовхач не розрядився. Очевидно, що замінити всі, як ви порадили ? найкраще.
на цих двигунах встановлені два типи клапанів типу найтонший (які є ті, які ви говорите)інших, більш великих,я не бачу, чому повинні поступатися,штанги зроблені спеціально для того, щоб прийняти їх у бочки, а потім піти на розрив без клапанів пошкоджені,якщо вони мали деякі пошкодження від стиснення не будуть всі рівні, і те після холодного запуску, я думаю, що двигун не повернувся б добре, що замість не ? успіхів,двигун має тільки цей невеликий стукіт, що ? тільки на одному циліндрі я думаю, це один або два на макс-штовхачі.
опв, я забув сказати, що ті, які встановлені du цього двигуна є ті, ще більші.
Востаннє редагувалось leandro89; 11-02-2014 до 21:15
Так, але у випадку, якщо є ви ? Пошкоджена, і краще, ніж після потрібно міняти двигун? Колега сталося, я зрозумів, на 8 клапанів.зміни? тільки ковпачки клапанів результату? На шосе приблизно через 6000 км знищив двигун.головка клапана тріснула.запобігти краще, ніж лікувати