Вибачте, одне питання, на цей блок ви можете зробити riverginazione з галло-2 чи потрібно інший інтерфейс? - Я ніколи не поклав руку, але я буквально вчора запитав перетворити блок управління fiat panda 600
Вибачте, одне питання, на цей блок ви можете зробити riverginazione з галло-2 чи потрібно інший інтерфейс? - Я ніколи не поклав руку, але я буквально вчора запитав перетворити блок управління fiat panda 600
ви перекрутили e2p, і навряд чи відновиться по-моєму я спробуйте з piasini або, як ви сказали, agg в fiat, ви пробували з tool decode зробити rivergina? ДОКАЗ.
Привіт мауро не знаю, якщо ви вирішили, але я повинна була писати з mpps interfacciandomi безпосередньо до ебу я думаю, що ви повинні вирішити, і, можливо, не ти такий помилку.
Що ви хочете сказати? Всі тести я зробив interfacciandomi безпосередньо до ебу, тобто до школи.
Ви зробили стоїть в стійці з mpps це я мав на увазі![]()
Відновлена!!!!!!!!Не розумію, як це сталося, але я спробував ще раз в boot з galletto 1260 і на цей раз ? туди добре. Той же інтерфейс, кілька тижнів тому (коли я не закрив свій scruttura), ту ж процедуру, але на цей раз завершив написання. Я навіть переписати файл з MPPS і писав без проблем.
я знаю, нормальний я забув сказати тобі, але з того що я читала, і мені здавалося у вашому випадку..У більшості випадків після того, як отримаєте 100% півник займе хвилин п'ятнадцять, щоб закрити запису, я думаю, грань важко виправити checksum відбувається, більше з мене 59f з hw<100, а не з hw>100, де у вас є повний файл і cks ? ок.
Ви насправді було зовсім не в моєму випадку, як я написав кілька постів вище, я давав ці повідомлення
з Півник V2, після визнання ECU, якщо я намагалася писати, я давав повідомлення
"ЗАПИСИ ECU
Ініціалізація запису...error erase"
З Galletto 1260, після визнання ECU, а не починала писати, але потім дійшло до 100%, але я давав повідомлення
"ЗАПИСИ ECU
Ініціалізація запису...ПОМИЛКА в Обмін на швидкість?"
Очевидно, не треба здаватися![]()
важливо ? що ви вирішили