Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав desmoric Visualizza Messaggio
    я, слідуючи пораді max75, і я, читаючи пост, 38 сторінок. і я намагаюся слідувати обговорення з відкрила карту в пункті 1.3 mjt 70cv в ECM... я роблю зусилля ката...
    Питання... адреси (наприклад, 06479E) можна встановити тільки в режимі 2d? у 3D-карті і в табличній я не можу відстежити адреси...
    інше питання... в темі кажуть, що %педалі ? виправити з фактором 0.004, але я бачу її вже? від 0 до 100, не ? gi? правильно так?
    Я помиляюся, чи я розумію, що для перегляду і "зрозуміти" повну карту краще winols ecm??
    Думаю, ти мало практичністю? за допомогою функції SW..
    що версія ECM ви використовуєте?
    ви повинні дізнатися, як вибір викрадають або як хочете, називайте їх "гарячі клавіші", викрадена, робіть роботу краще і, якщо не раніше..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    У табличній тільки тоді, коли ти є драйвера. ..пошук, щоб дізнатися, в 2d....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    23
    Ви вважаєте, добре cinqueturbo ... я починаю використовувати його в ці дні... Я тільки що дізнався, накласти дві карти, золота і mod, і побачити відмінності.
    Я не зрозумів, як різати файли, з логічної...
    Сьогодні я виявив (може бути), що в 2D, коли я бачу стрілки, блакитні горизонтальні (напрями читання), це карта, я можу переглянути у 3D, чи я помиляюся?
    Але я зрозумів, мати іп? стрілки (7), карти (5)... як завжди???
    ...деякі рекомендації для неофіта?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •