Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35

Обговорення: egr ford focus 1.6 edc16c34

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    ... "Alfa159q4" ..ти прочитав останні mess пост ??? ? прямо "модератор" відправиться розміщення файлів !!! що стосується FAP .., Коли працюють всі ..я сам cMax від orami 60.000 км, без FAP-DPF ...масло для двигуна регулювання .... немає дим білий, якщо шпигуни "Несправність Двигуна" горить ... ? досить внести зміни в ECU з VCM, до обробки файлу ... і працюють все правильно.
    І головне, цей пост говорить про EGR проводу мод ? правильно працює і не вимагає зміни .. спробуйте це, щоб повірити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Модератор сказав, відправлю оригінал в базу даних і змінив у цій дискусії.
    Я повторю, що тільки забирає багато dtc і я ? довелося часто бачити автомобілі в recovery без помилок у діагностиці.
    Якщо вам ввв мати автомобіль, який не регенерує ? інша розмова.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    ..ок, ви rag для файлу, і riallego тут всю книгу ... що стосується відновлення ? успіх, що Саме, але навіть інші... не зітріть всі помилки, так як написані на dash, це мені ? відбувається моделей full (великий дисплей ) ..... що потрапляє в бак ", cerina" порожнім, в цьому випадку ви повинні perforza змусити систему, роблячи вигляд, заповнити його, а потім замінити DPF ..посилаєш система, робоче авто..якщо необхідно, покладіть дизельного палива в бак cerina! потім обробляти файли ...і лічильник КМ зупиняється і не посилає в регенерації...cerina залишається такою ж, і машини не йде на захист ...це ви мені ? сталося ... то, звичайно, там будуть також інші причини (наприклад, порушення габариту пластику cerina)......що, на щастя, не знаю ..Хороша Робота
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    від'єднайте блок управління cerina-під сидіння, центральна система замикання праворуч і виправте проблеми cerina

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    насправді я приступив до зняти неправильний файл бази даних, будьте уважні наступного разу

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •