Результати 1-5 з 5

Обговорення: тест відображення

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    10

тест відображення

привіт всім, сподіваючись, що в правильному розділі, я додаю 2 файлу (ori-й? mod) punto 1.3 mjet hw 817 sw 350. Я починаю розуміти, як працюють карти з ecm 2001. Я хотів би деякий думку-рада, на моєму працює. Спасибі заздалегідь
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-03-2014 до 19:40

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Доброго дня, на жаль у мене немає прав для завантаження вкладень, але розкажіть, що ви зробили, і напевно qualcono ви зможете допомогти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав friggio Visualizza Messaggio
    привіт всім, сподіваючись, що в правильному розділі, я додаю 2 файлу (ori-й? mod) punto 1.3 mjet hw 817 sw 350. Я починаю розуміти, як працюють карти з ecm 2001. Я хотів би деякий думку-рада, на моєму працює. Спасибі заздалегідьпункт 1.3 mjet 350_817.rar
    Привіт friggio..
    я не знаю, що сказати і як,
    єдина порада, яку я хочу дати вам і слідувати різні теми форуму і у вашому випадку, це, зокрема,..
    http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    33
    привіт friggio я працюють в 2d, чому? в ecm знаходитесь 3 карти, що, здається, драйвер wish часу уприскування і фільтра, але ви, практично марно, на жаль, є й інші невеликі обмежувачі драйвер, натисніть, якщо ви хочете більше

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт у мене немає дозволу для того, щоб скачати вкладення перо, я можу вам сказати, що навіть з ecm і, торкаючись лише 3.4 карти: ін'єкції parzializzato(прес-rail), обмежувач крутного моменту (карта педаль ), обмежувач крутного моменту 2 і turbo ви отримаєте відмінні результати. Якщо вкажіть різні прирости, зроблені можемо consigliarti. привіт

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •