Хлопці, допоможіть на інший пост, який я відкрив для моєї проблеми.... є ВЕЛИКІ НОВИНИ.... дякуємо за ваші поради
Хлопці, допоможіть на інший пост, який я відкрив для моєї проблеми.... є ВЕЛИКІ НОВИНИ.... дякуємо за ваші поради
привіт,
я змінити мій scenic II цифровий, але радіостанція не працює, мій scenic II ? 2004 року, але ? новий цифровий, може бути цифровий ? іншої версії або c'? трюк, щоб змінити ...
Панелі змінюються з scenic не з'? не трюк!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Привіт ...
..процес заміни mosfet і fuse від 6А ? ок ... я, відремонтовано близько 200шт вже? в далекому 2004 році ..ніколи не замініть опір і конденсатори .. ***** і спробуйте продати якійсь компанії ... просто повторити всі зварні шви групи харчування, так сказати те, навколо трансформатор ...= l max-контролера !!
Те, що тут я не читав ( або, може бути, я ? біг ) " ? що завжди йде перенесено на 93c56 " ...класична проблема цих картин ? що з sbalzare напруженості КМ вийти до надмірної втрати конфігурації ...рама та ін ... того ? зараз існує близько 10 різних версій і не менше 2 с напруга живлення дисплея V 5.0 і V6.01 --
наприклад, якщо ви скасувати конфігурацію рамки не великої ємності (і якщо він у вас є проблеми, як миттєвої витрати палива.... і т. д. і т. п.
Дозволю собі відповісти-чому? я зіткнувся з тією ж проблемою. Точно, що в галузі я абсолютний новачок, але електроніки я зробив, на шлях.
Почала з того, що як не дивно у мене gi? вирішили і всіх " сьогодні, як і раніше, не входить.
Мої дії ? було наступне: я використав досить флюсу, а потім зі станцією гарячого повітря (я б сказав, професійний) я зробив reflow всі компоненти SMD. Після цього за допомогою паяльника стилус встановлений у 245? я взяв всі зварні шви на reofili. Другий крок я замінив мікро запобіжник і управління mosfet.
Останній крок дуже важливий ? стан цієї повного очищення і точний флюсу і залишків деталей, припій, що містяться нульовою ставок, використовуючи миючі засоби для чищення друкованих плат.
Попереднього моя інтуїція, я просвердлив отвори для вентиляції компонентів, крім того, зізнаюся, що я ставила, що якщо обумовлені би встановлений вентилятор для всмоктування отвори у веденні banalissimo датчик температури, які в даний час знаходяться низькі експлуатаційні витрати.
Мені дуже сподобалося, повірте мені.
З повагою
добрий вечір всім, маю на увазі, як сказав наш друг centrohifi про пам'яті, що завжди повинно бути перенесено, я побачив, що використовується Dashboard Renault Scenic 2 редактора, програма, що я не можу знайти в мережі. Хто-небудь знає, де знайти або який-небудь альтернатива?