Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29

Ін'єкції Parzializzata В Edc 15C2

Шановні колеги, дозвольте представитися я Emilio di Caserta нового поля і досвіду майже нуль.

Будь ласка, шановні колеги, ви скажіть мені, якщо ? правда, те, що я зрозуміла після прочитання 15-форум за уприскуванню parzializzata?

Наскільки я зрозумів, з ECM TITANIUM на EDC 15C2 :

ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (2) ? обмежувач диму cio? регулює кількість? дизельне паливо, впрыснутое в кожен положення дросельної заслінки.

ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map1 ? у qunatita дизельного палива від 0 до 2800 об / хв

ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map2 ? у qunatita дизельного палива від 2800 до 4500 обертів

Будь ласка, шановні колеги correggettemi, якщо я помиляюся, але ввічливо так, дуже елементарний, чому? я читав багато дискусій на цю тему, але відповіді дуже важкими, і там я зрозумів, нічого

Дякую заздалегідь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав ЧІП-ТЮНІНГ Visualizza Messaggio
    Шановні колеги, дозвольте представитися я Emilio di Caserta нового поля і досвіду майже нуль.

Будь ласка, шановні колеги, ви скажіть мені, якщо ? правда, те, що я зрозуміла після прочитання 15-форум за уприскуванню parzializzata?

Наскільки я зрозумів, з ECM TITANIUM на EDC 15C2 :

ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (2) ? обмежувач диму cio? регулює кількість? дизельне паливо, впрыснутое в кожен положення дросельної заслінки.

ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map1 ? у qunatita дизельного палива від 0 до 2800 об / хв

ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map2 ? у qunatita дизельного палива від 2800 до 4500 обертів

Будь ласка, шановні колеги correggettemi, якщо я помиляюся, але ввічливо так, дуже елементарний, чому? я читав багато дискусій на цю тему, але відповіді дуже важкими, і там я зрозумів, нічого

Дякую заздалегідь.
    обмежувач димів працює в залежності від оборотів двигуна і обсяг всмоктуваного повітря (якщо ? maf основі) або у функції тиску наддуву (якщо ? map based).

Інші 2 карти із згаданих вами час вприскування, то є ? час вприскування, необхідне для отримання заданої швидкості потоку дизельного палива в залежності від тиску в рампі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    обмежувач димів працює в залежності від оборотів двигуна і обсяг всмоктуваного повітря (якщо ? maf основі) або у функції тиску наддуву (якщо ? map based).

Інші 2 карти із згаданих вами час вприскування, то є ? час вприскування, необхідне для отримання заданої швидкості потоку дизельного палива в залежності від тиску в рампі.
    Тому, якщо я правильно зрозумів, збільшення значення карти уприскування parzializzata (2) змінити ставлення стехиометрической cio? я роблю суміш-й? жирна?
    Чи я помиляюся?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29

Сандро вибачте щодо цих двох інших картах, якщо, як ви кажете, час вприскування для досягнення певного витрати палива, то хочу сказати, що, збільшуючи час, ви будете мати дальність дизель? Чи я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Сандро вибачте щодо цих двох інших картах, якщо, як ви кажете, час вприскування для досягнення певного витрати палива, то хочу сказати, що, збільшуючи час, ви будете мати дальність дизель? Чи я помиляюся?
    масштаби, коли ми говоримо про рідини ? справу? рідина, яка проходить через перетин з плином часу.
    Діючи на час вприскування, кількість? дизельне паливо збільшить? безумовно, але, звичайно, не зв'язатися із super? значення IQ max задається в інші карти (Наприклад. Педаль, lim пара і lim диму). Підходить ? munirti діагностики, для кількісного збільшення дизель отримав, діючи по часу уприскування.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Спасибі, Блондинка. потім, як ви говорите, якщо збільшення числа тих двох карт avr? витрата палива більше, а також на кращий fluidit? кошти?
    Вибачте, ще одне питання, чому? в ці 2 карти, про який ми говоримо, взявши в якості прикладу перший стовпець cio? що і 10% навантаження, чому? значення, які ми не падають поступово, тобто стрибки, щоб вам краще зрозуміти я вводжу значення в стовпці: 930 712 556 614 545 534 465 413 ці значення стовпців по вертикалі, якщо добре подивитися, друге значення-для мене, не ? розумний, насправді, якщо я дивлюся карту в 3d в той момент ви помітили, що ваш порожній.
    І було викликане якоюсь rimappatore або ? оригінал?

Спасибі, Блондинка. потім, як ви говорите, якщо збільшення числа тих двох карт avr? витрата палива більше, а також на кращий fluidit? кошти?
    Вибачте, ще одне питання, чому? в ці 2 карти, про який ми говоримо, взявши в якості прикладу перший стовпець cio? що і 10% навантаження, чому? значення, які ми не падають поступово, тобто стрибки, щоб вам краще зрозуміти я вводжу значення в стовпці: 930 712 556 614 545 534 465 413 ці значення стовпців по вертикалі, якщо добре подивитися, друге значення-для мене, не ? розумний, насправді, якщо я дивлюся карту в 3d в той момент ви помітили, що ваш порожній.
    І було викликане якоюсь rimappatore або ? оригінал?
    Вибачте, я був неправий, напишіть мені третє значення, не ? розумні cio? у 556.
    Востаннє редагувалось leandro89; 10-02-2014 до 21:52

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    [...] Діючи на час вприскування, кількість? дизельне паливо збільшить? безумовно, але, звичайно, не зв'язатися із super? значення IQ max задається в інші карти (Наприклад. Педаль, lim пара і lim диму). Підходить ? munirti діагностики, для кількісного збільшення дизель отримав, діючи по часу уприскування.
    збільшуючи час вприскування збільшується, дизельного палива, скільки ви хочете, борода на всі обмежувачі крутного моменту або диму, які існують, спробуйте, хитрість полягає в тому, що, обманюючи ебу він не помічає, що час впорскування-й? високий витрата збільшується, так що діагноз, змінивши тільки час вприскування, ви зможете? спостерігати відрізняється тільки "протягувати", витрата (уявній) знижки? встановлена в оригінальній карті.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    збільшуючи час вприскування збільшується, дизельного палива, скільки ви хочете, борода на всі обмежувачі крутного моменту або диму, які існують, спробуйте, хитрість полягає в тому, що, обманюючи ебу він не помічає, що час впорскування-й? високий витрата збільшується, так що діагноз, змінивши тільки час вприскування, ви зможете? спостерігати відрізняється тільки "протягувати", витрата (уявній) знижки? встановлена в оригінальній карті.
    На жаль, з діагнозом на руках, не ? cos?... Принаймні, на моїй машині (edc15c5) справа? IQ не піднімається вище певного порогу, незважаючи на те, що докази збільшила 300 точок час вприскування саме в ці вихідні:ТУТ але ще в мене не було можливості оновити тему з цього останнього випробування зробили.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, не обов'язково, МОЖНА зробити суміш-й? жирна, але, як правило, це відбувається в перехідні або на межі, коли ти на максимум

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Що ви маєте на увазі з минущими?
    Тому, якщо я bencapito збільшення цій карті я повинен також зробити прискорювач-й? чутливі, і тому ми пов'язуємо, в іншій обговорення.
    Чи я помиляюся?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •