Який ? кращий спосіб зробити карту?
Я читав, що є кілька способів, табличної та історичних пам'яток.
Як вони працюють і як ви думаєте, що ? краще і більше? простий для новачків?
Який ? кращий спосіб зробити карту?
Я читав, що є кілька способів, табличної та історичних пам'яток.
Як вони працюють і як ви думаєте, що ? краще і більше? простий для новачків?
уго ---- президент A.E.P.
вам спасибі, іван мав на увазі історичних пам'яток, або inpercentuale вибачте промах
у відсотках
Востаннє редагувалось leandro89; 24-11-2013 до 22:43
У таблиці за допомогою клавіші відсоток.
Хороший спосіб, щоб зробити номер, гарний обговорення дуже пізнавально
Привіт, personalemte використовувати як один ке інший, x наприклад, якщо мені потрібно прокласти з точки dipo egr x приклад використання 2d графіка, навіть гк? у табличній немає...якщо я повинен зробити крок я роблю, можливо, табличній, то я бачу також, як криві на графіку, залежить також від того, ke я, не торкаючись ? na, що мені все одно, я не знаю, якщо я sprigato добре, але я не знаю, як сказати тобі,...ke програми вийшов x, щоб зробити зміни?
тоді я відповідаю найпростішим способом зіставити машину і щось особисте, у кожного свій метод,проблема полягає в розумінні того, що зачіпає і, як доторкнутися до нього.
Поясню метод, який я використовую, я не знаю, якщо не краще, але і те, що я зміг зрозуміти, після року пошуків і досліджень,я попереджаю тебе, я новачок, я не експерт, і все, що я вивчав, я дізнався, для applicarlosulla моєї машини. Для відображення автомобілів, які ви повинні з'ясувати, скільки форсунок впорскує від золота допомогою діагнозу зрозумів, це ви шукаєте, щоб збільшити це значення, тому що на дизельні двигуни з більш " нафта має ще й пара коней,вдалося це зробити, відповідати обсягом замітки обмежувачі крутного моменту і, що дуже важливо, навіть в карту педалі. Ми як і раніше не так багато ще сказати, я просто скорочено все.