Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 35

Обговорення: egr ford focus 1.6 edc16c34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    ні, ще ні!!! рішення я не пробував, але можу гарантувати, що ці, розміщені gi? на цю тему, на ford 1.6 edc16c34 не працюють.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    Вибачте ... а як ви можете зрозуміти, що не працюють ? з діагнозом подивитися, що EGR працює ще або тому, що вам залишається помилка " Несправність ДВИГУНА " на дисплеї ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    діагноз я бачу, що працює

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    на жаль, не роблять мене, як і раніше завантажити файл.. я новачок .. ці зроблені близько 50 автомобілів DPF і egr з РАЗ ... .. всі працюють тільки на префлопі ? з DPF, що потрібно робити з процесу введення в експлуатацію тиск в системі, в іншому випадку автомобіль nn va-й? в безпеці, але вам залишається напис в тирі !! треба подивитися, що з командного 1C4360 до 1C43A0 необхідно внести mod .. або напишіть мені в файли в приват і спробуємо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав centrohifi Visualizza Messaggio
    на жаль, не роблять мене, як і раніше завантажити файл.. я новачок .. ці зроблені близько 50 автомобілів DPF і egr з РАЗ ... .. всі працюють тільки на префлопі ? з DPF, що потрібно робити з процесу введення в експлуатацію тиск в системі, в іншому випадку автомобіль nn va-й? в безпеці, але вам залишається напис в тирі !! треба подивитися, що з командного 1C4360 до 1C43A0 необхідно внести mod .. або напишіть мені в файли в приват і спробуємо
    cos? йдемо проти правил, ми не говоримо в приваті, а завдяки допомозі, ми всі працюємо на qst файли? якщо не прово останнє рішення, що я написав, марно scervellarsi.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    ..ні ... ніж завжди правила ... ...я хотів сказати тобі, що я можу вам файл ... але я не можу завантажити ваш ОРІ !! .. спробуйте і дайте мені знати ..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    ні, ще ні!!! рішення я не пробував, але можу гарантувати, що ці, розміщені gi? на цю тему, на ford 1.6 edc16c34 не працюють.
    ви пробували рішення faberecu?
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав centrohifi Visualizza Messaggio
    ..ні ... ніж завжди правила ... ...я хотів сказати тобі, що я можу вам файл ... але я не можу завантажити ваш ОРІ !! .. спробуйте і дайте мені знати ..
    якщо ви хочете допомогти користувачеві, ви можете прикріпити зміна вашої, відправив орі банк даних, якщо не з'? і мод на цій сторінці. Теми, що розглядаються в приватній, не існує

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    20
    Добрий День, я вставив файл Орі і mod, як припустив leandro89.... ви можете його знайти в категорії " файли Орі -- Ford - Focus ... спробуйте його і дайте нам знати
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    В базі даних потрібно було ввести тільки origianle, змінено qu?, однак те доказ ? було вже? зроблено.
    Якщо у вас sfappato 50 авто з раз, коли ви зробили хорошу troiaio, раз не працює добре на ці автомобілі, як скинути майже всі коди помилок і стосується речей, які не потрібні для правильної defap. Просто тільки один біт.

Для ecuboost ті елементи управління egr повинен працювати, а я ніс би робочий цикл до максимального значення, а також очистити елементи керування, і ви побачите, що вирішити.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •