Привіт,
Читаючи різні topic я біжу до деяких кодексів тип: EDC15, EDC17, EDC16 і т.д.
шукаєте mpps переслідувати ті ж коди, що вони хочуть сказати?
Привіт,
Читаючи різні topic я біжу до деяких кодексів тип: EDC15, EDC17, EDC16 і т.д.
шукаєте mpps переслідувати ті ж коди, що вони хочуть сказати?
Востаннє редагувалось leandro89; 07-02-2014 до 17:36
Різні моделі ecu і їх модифікацій у разі, якщо від вас процитував, це ебу bosch.. для disel
Терпіння і чеснота сильних..
Потім для кожної моделі ecu, визначені абревіатура EDC, треба купити, mpps для ECU, присвячений (Bosh, siemens і т.д.)? чи достатньо одного інтерфейсу?
Потім я відправив 3 коду, все визначають звичайні марки ебу типу diesel в його еволюції, я правильно розумію?
Дякую за відповідь!
у Mpps не робить вас тільки edc, але також siemens і marelli, як правило, edc (diesel engine control ) належить bosch
Терпіння і чеснота сильних..
Відмінно! дуже ясно.
Але що стосується "як їх ідентифікувати?"
Тобто як я можу зрозуміти, що ? є Bosch, siemens etc і настати, навіть код, як і в попередніх випадках, все EDC15 та інші?
На кожен ecu c'? написана марка і модель.
oftware
Не згоден. На багатьох Bosch не з'? написав моделі, наприклад EDC 15 і EDC 16., але c'? тільки bosch номер " і "стоп". Щоб зрозуміти ecu, як правило, або я дивлюся в списку машини dell програміст, і намагаюся, в залежності від того, виберіть ecu в softaware програміста. Якщо закон буде ID, що файл, це означає, що ? правильно, якщо ні-не треба читати, або ж повернути помилкових даних в ECU ID. Потім, з досвідом-й? чи ви не знаєте, що ECU збирають різні автомобілі.![]()
Від матвія